Jump to content
POLITISTI.ro

Un polițist de 22 de ani din Călărași a fost găsit spânzurat


bogdan11

Recommended Posts

Un tânăr de 22 de ani, agent de poliţie la Serviciul Criminalistic Călăraşi, a fost găsit spânzurat, astăzi, în padocul de câini al Poliţiei Judeţene.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi, citați de mediafax.ro, un agent de la Serviciul Poliţiei Transporturi Călăraşi a sesizat că în padocul de câini a fost găsit spânzurat un bărbat, identificat ulterior ca fiind poliţist.

"Echipa de cercetare care a mers la faţa locului a constatat că pe corp nu avea urme vizibile de violenţă, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Călăraşi pentru necropsie. Agentul de poliţie, în vârstă de 22 de ani, se afla în afara orelor de program. Acesta a fost încadrat în Poliţie din sursă externă în luna decembrie 2008 şi lucra ca agent la Serviciul Criminalistic Călăraşi", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, inspectorul Ramona Tudor

Anchetatorii continuă cercetările în acest caz, pentru a se stabili împrejurările în care s-a spânzurat poliţistul şi motivele care l-au determinat să recurgă la acest gest.

DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA!

Edited by bogdan11
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.