Jump to content
POLITISTI.ro

Un tânăr cu fata acoperită a fugit cu pachetul de la firma de curierat

Postare recomandată

Publicat

Buna seara!

Va rog sa ma ajutati sunt disperat

Lucrez la o firma de curierat si azi un client a venit la mine, avea un fular pe fata si caciula trasa pe toata fruntea i se vedeau doar ochii, a spus ca e racit si de aia sta asa, eu nu m-am gandit ca ar fi ceva suspect in asta si i-am dat pachetul care continea un telefon de 800 de lei. Dupa ce i-am dat pachetul sa il verifice baiatul a fugit cu el fara sa mai plateasca. Eram intr-o zona mai retrasa a orasului nu mai era nimeni prin jur. Daca merg la politie rezolv ceva? Adica nu l-am vazut la fata nu stiu nici ce varsta sa ii dau nu stiu nimic. Va rog sa imi spuneti daca politia ar putea sa-l gaseasca si cum ar putea sa faca treaba asta daca nu l-am vazut la fata?

• Moderator
Publicat

Mergi la sectia de politie. Colegii nostri stiu ce au de făcut mai departe si cu sigurantă îl vor găsi pe individ.

Referitor la recuperarea prejudiciului, nu avem de unde să stim dacă poate fi recuperat, iar cu cât trece mai mult timp, cu atât mai mult sansele se diminuează.

• Membru
Publicat

Dar ala cum a venit la tine? L-ai sunat sa vina dupa colet? Ai numarul lui de telefon?

Publicat

Care era procedura de livrare?

Persoana respectiva ti-a prezentat un act de identitate in baza caruia ai stabilit ca este destinatarul coletului?

• Moderator
Publicat

Cred ca nu... A mers "pe incredere "probabil. La fel cum fac toti coletarii, atunci cand trebuie sa completeze documentul de livrare: Imi spuneti o serie de buletin?

• Apreciez 1
Publicat

Cred că ne-a dat doar o speță, ca să vadă dacă chiar ar ține și dacă noi am putea să descoperim persoana respectivă. Până acum am primit numeroase colete prin curierat rapid, dar niciodată nu mi s-a dat coletul fără actul de identitate.

• Membru
Publicat

La fel am impresia si eu ca este o minciuna...i-auzi nu i se vedea decat ochii si el se afla intr-o zona mai retrasa a orasului si nici nu era nimeni in zona!Fugi tare!

Publicat

Până acum am primit numeroase colete prin curierat rapid, dar niciodată nu mi s-a dat coletul fără actul de identitate.

Mie dimpotrivă, nu mi s-a cerut aproape niciodată. Curierii se mulțumesc întotdeauna cu o serie de buletin pe care le-o spun eu.

Nu știu, poate că am față de om cinstit. :D:P

Spun "aproape" pentru că s-a întîmplat totuși uneori să-mi ceară buletinul, dar numai în cazuri speciale, cînd era un document confidențial (de exemplu PIN-ul de la card, RCA-ul, chestii din astea).

În orice caz, adresa de livrare este ori de acasă, ori (cel mai adesea) de la serviciu. Deci dacă are vreo problemă cu mine, știe unde mă găsește.

Publicat (modificat)

Deci înseamnă că ai două fețe.

Modificat de Catalin
Nu mai cita postul anterior. E inutil şi interzis de regulament.
  • Apreciez 1
Publicat

Păi cînd e vorba de plicuri marcate ca fiind confidențiale devin și ei mai atenți, nu se mai uită doar la față. :)

În general însă, în comparație cu poșta, unde regulile de siguranță frizează uneori ridicolul, curierii privați sînt mult mai relaxați în privința asta.

Publicat

Niciodata nu mi s-a cerut act identitate pentru colet. Nici Fedex/UPS.

Referitor la initiatorul topicului, povestea este de prin Narnia. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.