radusparks Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Salut. As dori sa stiu, din partea unui politist, daca este legal sa port asa ceva la masina. Ma refer la lumina din spatele grilei. Atasez o poza. Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted March 17, 2015 Moderator Share Posted March 17, 2015 Caută în şi găseşti la art. 101 pct. 10: Art.101. - (1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a III-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice: [ ... ] 10. montarea la autovehicul, remorcă sau tramvai a luminilor de altă culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonoră sau accesorii ori modificări neomologate; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Cristi Posted March 17, 2015 Moderator Share Posted March 17, 2015 Nu, nu este legal. Este doar cocalaristic. Daca vei fii surprins in trafic risti o amenda plus retinerea certificatului de inmatriculare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted March 17, 2015 Moderator Share Posted March 17, 2015 Legislaţia în vigoare precizează clar că e interzisă montarea la autovehicul a altor lumini decât cele omologate. În situaţia în care vei monta astfel de lumini la maşină, rişti să primeşti o sancţiune contravenţională şi să-ţi fie reţinut certificatul de înmatriculare. Crede-mă, nu merită! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 radusparks Posted March 17, 2015 Author Share Posted March 17, 2015 Multumesc pentru raspuns Marius. Se poate si un citat din lege? As fi recunosctor. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 radusparks Posted March 17, 2015 Author Share Posted March 17, 2015 E clar, multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
radusparks
Salut. As dori sa stiu, din partea unui politist, daca este legal sa port asa ceva la masina. Ma refer la lumina din spatele grilei. Atasez o poza. Multumesc anticipat.
5 answers to this question
Recommended Posts