Jump to content
POLITISTI.ro

Talon fals - masina cumparata din Italia

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Am achizitionat o masina din Italia cu care am fost la RAR pentru a face toate demersurile pt inmatriculare. In urma verificarilor efectuate de catre personalul RAR s-a constatat ca talonul este fals (elementele de siguranta nu sunt autentice) iar din aceasta cauza nu se poate elibera certificatul. Masina este in regula, restul actelor asemenea dar talonul este fals. Marea surpriza este ca eu am cumparat masina pe 27 iar in Italia apare radiata pe 28. Ce solutii exista in aceasta situatie? Pot obtine un duplicat prin anumite cai de la Politia din Italia sau ce este de facut? Masina am luat-o din Lugoj de la un tip care se ocupa cu vanzare de masini, pe care l-am contactat si care sustine ca nu stia despre aceasta neregula cu actele. Va multumesc.

Publicat

Proprietarul a avut nevoie de certificat pentru a radia autoturismul din Italia. Mergeți la Serviciul Înmatriculări Auto din localitatea de domiciliu cu documentele pe care le aveți si sper ca se va găsi o soluție in cazul dvs.

Publicat

Am fost la Politia din Prahova, Ploiesti iar acestia mi-au spus ca nu au cum sa ma ajute, variantele oferite sunt:

1. Sa ma duc in Italia si sa solicit un duplicat al talonului :))

2. Sa fac plangere pe numele celui de la care am luat masina, se va face dosar si va fi citat ori sa imi dea talonul, ori sa imi inapoieze contravaloarea masinii.

3. Amiabil, sa il conving sa imi faca rost de talon in original tinand cont ca am discutat deja insa sustine ca asa a luat masina din Italia, acum a aflat ca talonul nu este in regula.

Multumesc, ce pareri aveti? Oare exista rezolvare?

O zi buna

• Moderator
Publicat

Poliţia Română nu mai are încă din anul 2002 nicio legătură cu înmatriculările de autovehicule încă din anul 2002. Acest serviciu este asigurat de către Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculari Vehicule (DRPCIV) - instituţie aflată sub coordonarea prefecturilor.

Publicat

Multumesc pentru informatii. Din pacate la aceasta Directie cat si la Depart. Furturi Auto m-am prezentat iar raspunsurile primite au fost cele relatate mai sus.

O seara buna,

• Moderator
Publicat

Eu sunt sigur că nu ştii prea bine unde ai fost. Repet, această instituţie (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculari Vehicule) NU face parte din Poliţia Română.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.