Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Teapa luata pe internet

Marius115

Question

Bună ziua. Acum cateva zile am luat o țeapa, care incerc s-o rezolv de cateva zile. Sa va descriu pe scurt : Am vrut sa cumpar o platforma de gaming si forum's, respectivul si-a tinut cuvantul doar pe jumatate, fara sa-mi dea accesul integral la respectiva platforma, pretul a fost 15 euro credit . Nu stiu ce sa fac, ca sa pot sa fie a mea respectiva platforma 100%, tipul nu m-ai raspunde dupa ce mi-am dat seama ca nu si-a tinut cunvantul pana l-a capat, stiu ca poate sa para penibil, sa fac o plangere ar fii si mai penibil. Am incercat sa iau legatura cu "web-hostul" insa cei deacolo m-au inteles insa au zis, ca ei nu pot sa decida cine are dreptate si cine nu, tin sa mentionez ca le-am aratat dovezii tot . Pana la urma web-hostul respectiv nu mi-a m-ai raspuns, ultimul raspuns fiind ca nu au ce sa faca, daca respectivul nu face transferul de titular ce este destul de complex. Ma puteti ajuta cu un sfat ? habar nu am ce sa mai fac, tin sa mentionez ca varsta mea e 16 ani sunt om corect, respectivul mi s-a parut foarte corect si de treaba, oferindu-mi pe jumatate serviciile platformei din prima, insa eu m-am documentat si am aflta ca. ma minte. Ajutati-ma va rog daca se poate cu un sfat, sau o solutie, pentru a putea detine platforma in totalitate... 

• Downvote 3

16 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Dacă îţi dădeai puţin interesul şi căutai pe forum discuţii similare (sunt zeci şi deja deveniţi plictisitori), cu siguranţă te lămureai că în astfel de situaţii nu este treaba poliţiei, este doar un litigiu de natură civilă.

Faptul că tu l-ai crezut pe cuvânt când ţi-a promis că îţi vinde ceva, e o formă clară de naivitate. Simpla afirmare a unui neadevar sau publicitatea mincinoasă spre exemplu, nu poate constitui element material al infracţiunii de înşelăciune, nu este o faptă prevăzută de legea penală.

Înţelegerea dintre voi are valoare contractuală conform legislaţiei, iar nerespectarea prevederilor contractuale este un litigiu civil/comercial (cum vrei tu să-i spui) care se află în sfera de competenţă pentru soluţionare a instantei de judecată.

Pe româneşte, trebuie să-l acţionezi în instanţă pentru a-ţi recupera banii.

Dacă tu crezi că atunci când plăteşti unui agent economic sau unei persoane un produs ori un serviciu, iar respectivul nu îl livrează sau nu îţi prestează serviciul, trebuie să meargă polliţia peste el, te înşeli amarnic. Poliţia nu e firmă de recuperări. E absurd să crezi aşa ceva.

• 0

Ziua Buna acesta firma a furat banii mei am facut o comanda pentru server de metin2 si acest oamenii de la firma www.cehost.ro Numele Meu Stoica Adrian Cluj-Napoca

Va rugam frumos sa ii luati la raspundere pentru ACEST FURT a clientilor  aveti aizici si niste fotorafii cum ca nu au raspuns la tickete am si mesaje pe mobil despre tot  o sa aveti si imaginii de contat sa luati si dvs legatura cu acest hotii furt de bani a clientilor va multumesc

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

va rog sa rezolvati acesta problema

• Downvote 2
  • 0

Te-ai obosit macar sa citesti postul scris de Marius putin mai sus? Asta una la mana.

A doua la mana, tu intelegi ce-ai scris?

Edited by Razvan
  • Upvote 1
  • 0

Am primit in trecut o teapa cu un cont de instagram,dupa ce i-am trimis banii vanzatorului acesta nu mi-a mai dat contul.Ce masuri se pot lua?

• 0

Ce se poate intampla daca mi sa furat telefonul si sa postat un anunt pe olx... Persoana aceea a dat teapa de 15 milioane in bani romanesti! Si ia bagat pe cardul meu... Ca eu aveam toate aplicatiile acolo pe telefon fara parola... Dupa a tetras bani dupa card... Aceea persoana mi a facut o plangere... Si mi sa deschis dosar penal... Ce se poate intampla in continuare daca nu platesc suma aceea... Sau daca se inchide dosarul.. Sau nu retrage plangerea

• 0

Buna seara.Unde pot reclama un escroc de pe net care m a pacalit cu 2500$ trimisi sub forma de bitcoini totul online.Nr esrocului +1(810)634-8268.Mai jos am atasat adresa unde am trimis banii.

Screenshot_2020-12-11-09-34-29.png

• 0

Salut.

As dori sa stiu in ce conditii pot fi prinsi cei ce fac inselatorii cu asa zisele ponturi sigure la pariuri. 

Am reusit performanta sa i-au teapa:

Am contactat un asa zis tipser pe net, acesta abordandu-ma cu un mesaj prin care scria detaliat conditiile ca eu sa primesc ponturi sigure contra unui abonament, redus, la 500 lei.

Dupa mai multe discutii purtate cu el m-a convins si i-am trimis pe aplicatia Skrill suma de 500 lei.

Mi-a dat unul din cele 30 bilete promise in decura de o luna de abonament. Meciurile de pe bilet erau x pauza 1 final. 

Dupa ce am primit biletul in mesaj privat acesta a fost postat, blurat in zone cheie, pe pagina lui de Facebook. Dupa ce am pariat o suma destul de mare, la sf meciurilor am vazut ca biletul meu era pierzator. Pe pagina lui de Facebook a aparut un bilet neblurat, cu aceleasi meciuri insa cu alt pariu, ca fiind castigator. De mentionat este ca doar pariurile erau modificate.

I-am dat mesaj sa intreb ce se intampla si bineinteles ca m-a blocat.

Am cercetat putin Facebook-ul si Instagramul si am dat de alt tepar, cu care am intrat mai dur in discutii si acesta imi spunea ca pot da in judecata cat doresc ca voi pica si eu la mijloc pentru ca am participat cu bani la asa zisele meciuri trucate si ca am vrut sa pagubesc casele de pariuri.

Doresc sa știu, se merita sa fac plangere la organele abilitate ?

Se poate recupera cumva suma pe care am pierdut-o ?

Sunt implicat în vreun fel ?

Mulțumesc.

Screenshot_20210125-110036_Messenger.jpg

Edited by Dumicata
Corectare
  • 0

Salut.

As dori sa stiu in ce conditii pot fi prinsi cei ce fac inselatorii cu asa zisele ponturi sigure la pariuri. 

Am reusit performanta sa i-au teapa:

Am contactat un asa zis tipser pe net, acesta abordandu-ma cu un mesaj prin care scria detaliat conditiile ca eu sa primesc ponturi sigure contra unui abonament, redus, la 500 lei.

Dupa mai multe discutii purtate cu el m-a convins si i-am trimis pe aplicatia Skrill suma de 500 lei.

Mi-a dat unul din cele 30 bilete promise in decura de o luna de abonament. Meciurile de pe bilet erau x pauza 1 final. 

Dupa ce am primit biletul acesta a fost postat, blurat in zone cheie, pe pagina lui de Facebook. Dupa ce am pariat o suma destul de mare, la sf meciurilor am vazut ca biletul meu era pierzator. Pe pagina lui de Faceboom a aparut un bilet neblurat, cu aceleasi meciuri insa cu alt pariu. De mentionat este ca doar cotele erau modificate. 

I-am dat mesaj sa intreb ce se intampla si bineinteles ca m-a blocat.

Am cercetat putin Facebook-ul si Instagramul si am dat de alt tepar, cu care am intrat mai dur in discutii si acesta imi spunea ca pot da in judecata cat doresc ca voi pica si eu la mijloc pentru ca am participat cu bani la asa zisele meciuri trucate si ca am vrut sa pagubesc casele de pariuri.

Doresc sa știu, se merita sa fac plangere la organele abilitate ?

Se poate recupera cumva suma pe care am pierdut-o ?

Sunt implicat în vreun fel ?

Mulțumesc.

• 0

Țeapă 

Salutare 

Am un prieten care a luat o țeapă...a luat de pe OLX un telefon in valoare de 3100 lei si a ales fara verificare colet si bineinteles nu era ceea ce trebuie 

Mentionez ca datele si numarul de telefon celui care a trimis sunt false 

Ce ar trebui sa faca si ce ar putea păți persoana respectiva? 

• 0

Salutare
Am un prieten care a luat astazi o țeapa pe OLX cu un telefon, țeapă de 3100 lei
Greseala lui a fost ca a acceptat fara verificare colet
Mentionez ca datele si numarul de telefon celui care a trimis sunt false
Ce poate face prietenul meu si ce poate păți cel care a trimis telefonul?

• 0

buna ziua am intampinat o problema , am avut la vanzare un telefon . am fost sunat de un respectiv pentru un schimb , am fost de acord am depus coletul iar acesta nu l-a depus in cele din urma a ajuns telefonul la el iar acesta mi-a blocat numarul si a disparut din peisaj are numar de digi mobil exista vre-o posibilitate sa imi recuperez produsul?

• 0

Buna ziua 

Am lucrat online la o persoana și nu aveam contract cu ea și acum nu vrea să îmi de-a banii ,se poate face ceva in acest caz ?