abc123 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 celor care administrati forumul si cei care raspundeti intrebarilor va multumesc mi-ati rezolvat o mare problema dumnezeu sa va ajute 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyprusboy89 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Tocmai din acest motiv se numeste Forumul Politistilor, iar politistii sunt cei investiti sa ajute cetateanul insa de la cetatean asteptam un feed-back pe masura, care de cele mai multe ori .. se lasa asteptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Daca nu sunt indiscret ai putea detalia, te rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator CITADELA Posted April 28, 2011 Moderator Share Posted April 28, 2011 cred ca se refera la acest Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc123 Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 stimate cyprusboy89 faptul ca institutia d-voastra asteapta ceva de la cetatean este ceva normal ar trebui sa se respecte o regula nescrisa a reciprocitati respectului dar..... imi vine greu sa spun noi toti trebuie sa ne schimbam o parte a mentalitati lucru la care mas-media este un factor decisiv care in ultimul timp nu o vad [ de aici ] sa fie impartiala de ce spun mas- media pentru ca mas-media a fost este si va fi un formator de opinie. in rest sa ne dea dumnezeu [ guvernantilor ] ambitie sa faca ceva bun pentru '' cei saraci '' care ia investit cu votul lor,ca tare mult mi-as dori sa vin acasa sa pot lucra nu pe bani de aici as lucra si pe 600 -700 [euro ] dar sa fiu acasa ...........unde am ajuns cu discutia ............o zi buna cu respect un roman dornic sa vina acasa dar......?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandoKhan Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Daca esti un tip destept, ramai acolo unde esti. Ia carteade istorie a romanilor (nu a Romaniei!) si vei vedea ca dupa moartea lui Decebal pana acum, cu foarte mici intreruperi, pe acest pamant nu a fost NICIODATA cu adevarat bine. Ce te face sa crezi ca va fi de acum incolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc123 Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 esti pesimist domnule,optimismul nu tine de foame dar,intareste caracterul omului fii optimist va fi mai bine speram ca in curand 3-4 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandoKhan Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Si sa rupa tara asta o traditie de aproape 2000 de ani? Ce sanse sunt sa se intample asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc123 Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 fii OPTIMIST va fi mai bine asa zisa traditie de 2000 de ani nu exista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin17 Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Ba traditia exista, dar nu o vad toti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 abc123 un pesimist este un optimist bine informat. Vad ca tu esti decat optimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc123 Posted April 30, 2011 Author Share Posted April 30, 2011 parerea ta nu te contrazic iti doresc o zi buna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts