Jump to content
POLITISTI.ro

Multe multumiri forumistilor


abc123

Recommended Posts

Tocmai din acest motiv se numeste Forumul Politistilor, iar politistii sunt cei investiti sa ajute cetateanul :)

insa de la cetatean asteptam un feed-back pe masura, care de cele mai multe ori .. se lasa asteptat :angry:

Link to comment

stimate cyprusboy89

faptul ca institutia d-voastra asteapta ceva de la cetatean este ceva normal ar trebui sa se respecte o regula nescrisa a reciprocitati respectului dar..... imi vine greu sa spun noi toti trebuie sa ne schimbam o parte a mentalitati lucru la care mas-media este un factor decisiv care in ultimul timp nu o vad [ de aici ] sa fie impartiala de ce spun mas- media pentru ca mas-media a fost este si va fi un formator de opinie.

in rest sa ne dea dumnezeu [ guvernantilor ] ambitie sa faca ceva bun pentru '' cei saraci '' care ia investit cu votul lor,ca tare mult mi-as dori sa vin acasa sa pot lucra nu pe bani de aici as lucra si pe 600 -700 [euro ] dar sa fiu acasa ...........unde am ajuns cu discutia ............o zi buna cu respect un roman dornic sa vina acasa dar......??????

Link to comment

Daca esti un tip destept, ramai acolo unde esti. Ia carteade istorie a romanilor (nu a Romaniei!) si vei vedea ca dupa moartea lui Decebal pana acum, cu foarte mici intreruperi, pe acest pamant nu a fost NICIODATA cu adevarat bine. Ce te face sa crezi ca va fi de acum incolo?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.