Jump to content
POLITISTI.ro

Multe multumiri forumistilor

Postare recomandată

Publicat

Tocmai din acest motiv se numeste Forumul Politistilor, iar politistii sunt cei investiti sa ajute cetateanul :)

insa de la cetatean asteptam un feed-back pe masura, care de cele mai multe ori .. se lasa asteptat :angry:

Publicat

stimate cyprusboy89

faptul ca institutia d-voastra asteapta ceva de la cetatean este ceva normal ar trebui sa se respecte o regula nescrisa a reciprocitati respectului dar..... imi vine greu sa spun noi toti trebuie sa ne schimbam o parte a mentalitati lucru la care mas-media este un factor decisiv care in ultimul timp nu o vad [ de aici ] sa fie impartiala de ce spun mas- media pentru ca mas-media a fost este si va fi un formator de opinie.

in rest sa ne dea dumnezeu [ guvernantilor ] ambitie sa faca ceva bun pentru '' cei saraci '' care ia investit cu votul lor,ca tare mult mi-as dori sa vin acasa sa pot lucra nu pe bani de aici as lucra si pe 600 -700 [euro ] dar sa fiu acasa ...........unde am ajuns cu discutia ............o zi buna cu respect un roman dornic sa vina acasa dar......??????

Publicat

Daca esti un tip destept, ramai acolo unde esti. Ia carteade istorie a romanilor (nu a Romaniei!) si vei vedea ca dupa moartea lui Decebal pana acum, cu foarte mici intreruperi, pe acest pamant nu a fost NICIODATA cu adevarat bine. Ce te face sa crezi ca va fi de acum incolo?

Publicat

esti pesimist domnule,optimismul nu tine de foame dar,intareste caracterul omului fii optimist va fi mai bine speram ca in curand 3-4 ani

Publicat

Si sa rupa tara asta o traditie de aproape 2000 de ani? Ce sanse sunt sa se intample asta?

Publicat

abc123 un pesimist este un optimist bine informat.

Vad ca tu esti decat optimist.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.