Jump to content
POLITISTI.ro

Mai e necesar testul pt cunoasterea regulilor de circulatie dupa prelungirea cu cele 30 de zile?

Mergi la răspuns Răspuns oferit de ciopy23,

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna! Ma scuzati ca raspund cu o intrebare, dar am o nelamurire. In 15.12.2014 mi s-a dispus suspendarea pe loc a permisului auto pe pe o perioada de 60 de zile potrivit prevederilor art.101 alin.3 lit.A din O.U.G. nr. 195/2002. Dupa expirarea termenului a celor 75 de zile ( 60+15 dovada ), mai exact in 02.03.2015 am mers sa-mi ridic permisul, dar am omis faptul ca trebuia sa sustin acea proba de verificare a cunostintelor ( chiar nu am stiut de ea ) in fine..Dupa 3 ore de asteptat, acel domn de la ghiseu fara sa mai stea la discutii, mi-a tiparit o instiintare:

" Va facem cunoscut ca, pentru incalcarea, la data de 15/12/2015 a prevederilor....( de mai sus ) v-a fost suspendata exercitarea dreptului de a conduce pe o perioada de 90 zile, incepand cu data de 31/12/2015.

Pana la expirarea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce, TREBUIE / NU TREBUIE ( fara bif sau ceva insemnare ) sa va prezentati la serv politiei ... "

Intrebarea mea este : mai e necesara proba pt cunoasterea regulilor de circulatie pana la expirarea prelungirii cu cele 30 de zile ? ca sa nu mai patesc si la urmatoarea vizita ca si azi deoarece chiar nu imi era insemnat sub nici o forma daca trebuie sau nu acea examinare. Multumesc !

Modificat de Catalin
Citeşte regulamentul forumului şi nu mai posta aşa la întâmplare.
  • Displace 3
  • Membru
Publicat (modificat)

Mda...totul trebe dat mura-n gura!Ia pune mana si citeste codul rutier pentru ca necunoasterea legilor nu te absolve de rigorile ei!Asa ca nu veni cu chestii slabe...ca politistul ti-a sau nu ti-a bifat ce trebuie sa faci!

Modificat de cipri83
  • Soluţie
Publicat

Daca nu dai examen sau nu il promovezi il iei dupa cele 30 zile bonus.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.