Jump to content
POLITISTI.ro

Mai e necesar testul pt cunoasterea regulilor de circulatie dupa prelungirea cu cele 30 de zile?


djvh
Go to solution Solved by ciopy23,

Recommended Posts

Buna! Ma scuzati ca raspund cu o intrebare, dar am o nelamurire. In 15.12.2014 mi s-a dispus suspendarea pe loc a permisului auto pe pe o perioada de 60 de zile potrivit prevederilor art.101 alin.3 lit.A din O.U.G. nr. 195/2002. Dupa expirarea termenului a celor 75 de zile ( 60+15 dovada ), mai exact in 02.03.2015 am mers sa-mi ridic permisul, dar am omis faptul ca trebuia sa sustin acea proba de verificare a cunostintelor ( chiar nu am stiut de ea ) in fine..Dupa 3 ore de asteptat, acel domn de la ghiseu fara sa mai stea la discutii, mi-a tiparit o instiintare:

" Va facem cunoscut ca, pentru incalcarea, la data de 15/12/2015 a prevederilor....( de mai sus ) v-a fost suspendata exercitarea dreptului de a conduce pe o perioada de 90 zile, incepand cu data de 31/12/2015.

Pana la expirarea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce, TREBUIE / NU TREBUIE ( fara bif sau ceva insemnare ) sa va prezentati la serv politiei ... "

Intrebarea mea este : mai e necesara proba pt cunoasterea regulilor de circulatie pana la expirarea prelungirii cu cele 30 de zile ? ca sa nu mai patesc si la urmatoarea vizita ca si azi deoarece chiar nu imi era insemnat sub nici o forma daca trebuie sau nu acea examinare. Multumesc !

Edited by Catalin
Citeşte regulamentul forumului şi nu mai posta aşa la întâmplare.
  • Downvote 3
Link to comment
  • Member

Mda...totul trebe dat mura-n gura!Ia pune mana si citeste codul rutier pentru ca necunoasterea legilor nu te absolve de rigorile ei!Asa ca nu veni cu chestii slabe...ca politistul ti-a sau nu ti-a bifat ce trebuie sa faci!

Edited by cipri83
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.