Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Mai e necesar testul pt cunoasterea regulilor de circulatie dupa prelungirea cu cele 30 de zile?


djvh

Question

Buna! Ma scuzati ca raspund cu o intrebare, dar am o nelamurire. In 15.12.2014 mi s-a dispus suspendarea pe loc a permisului auto pe pe o perioada de 60 de zile potrivit prevederilor art.101 alin.3 lit.A din O.U.G. nr. 195/2002. Dupa expirarea termenului a celor 75 de zile ( 60+15 dovada ), mai exact in 02.03.2015 am mers sa-mi ridic permisul, dar am omis faptul ca trebuia sa sustin acea proba de verificare a cunostintelor ( chiar nu am stiut de ea ) in fine..Dupa 3 ore de asteptat, acel domn de la ghiseu fara sa mai stea la discutii, mi-a tiparit o instiintare:

" Va facem cunoscut ca, pentru incalcarea, la data de 15/12/2015 a prevederilor....( de mai sus ) v-a fost suspendata exercitarea dreptului de a conduce pe o perioada de 90 zile, incepand cu data de 31/12/2015.

Pana la expirarea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce, TREBUIE / NU TREBUIE ( fara bif sau ceva insemnare ) sa va prezentati la serv politiei ... "

Intrebarea mea este : mai e necesara proba pt cunoasterea regulilor de circulatie pana la expirarea prelungirii cu cele 30 de zile ? ca sa nu mai patesc si la urmatoarea vizita ca si azi deoarece chiar nu imi era insemnat sub nici o forma daca trebuie sau nu acea examinare. Multumesc !

Edited by Catalin
Citeşte regulamentul forumului şi nu mai posta aşa la întâmplare.
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Membru

Mda...totul trebe dat mura-n gura!Ia pune mana si citeste codul rutier pentru ca necunoasterea legilor nu te absolve de rigorile ei!Asa ca nu veni cu chestii slabe...ca politistul ti-a sau nu ti-a bifat ce trebuie sa faci!

Edited by cipri83
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.