Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţiştii din Mureş caută o minoră de 14 ani din Sighişoara


NewsBot

Recommended Posts

AȚI VĂZUT-O?

 

Polițiștii din Mureș caută o minoră, de 14 ani, din Sighișoara, care a plecat de la locuința de domiciliu și nu a mai revenit.

 

La data de 24 februarie a.c., Poliţia municipiului Sighişoara a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 21 februarie 2015,  BISCHIŞ IONELA VASILICA, de 14 ani, din Sighișoara, a plecat de la domiciliul şi nu a mai revenit.

 

Aceasta are 1,65 m înălţime, aproximativ 90 de kg., ochii albaştri, ten deschis, păr blond.

 

big_bichis_ionela-vasilica.jpg

 

La data dispariţiei, minora era îmbrăcată cu o bluză groasă, de culoare gri, pantaloni negri, iar în picioare avea încălţăminte sport, de culoare neagră.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
 

Sursa: IPJ Mureş

Link to comment
COMUNICAT
 
Minora, de 14 ani, care plecase voluntar de acasă, a fost depistată de poliţişti în municipiul Turda şi a fost predată mamei sale.
 
La data de 26 februarie a.c., minora, de 14 de ani,  domiciliată în localitatea Sighişoara, judeţul Mureş care dispăruse de acasă la data de 21 februarie a.c., a fost depistată de poliţişti, în municipiului Turda, judeţul Cluj.
 
Din cercetări a reieşit că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, la un prieten, de 17 ani, din municipiul Turda. 
 
Minora a fost adusă la Sighişoara şi a fost predată mamei sale.
 
Sursa: IPJ Mureş
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.