La inceputul anului mi-a fost furat laptop-ul din masina, In fata gradinitei, in 5 minute, cat am lasat copiii la gradinita.
Am depus plangere la politie, mai mult pentru hartogarie, fiind laptop-ul firmei unde lucrez.
Dupa 2 saptamani l-am gasit pe internet la vanzare. Vanzatorul afisase o poza cu seria . M-am dus la politie cu poza listata ( la politie nu au acces la internet) , cu cutia laptop-ului pe care era trecuta seria si factura de achizitie. Politistul care se ocupa de caz l-a sunat pe tip, s-au intalnit, l-a dus la politie si a recuperat laptop-ul.
De atunci au trecut 7 saptamani. Am inteles ca procurorul trebuie sa semneze decizia de restituire... Dar totusi, e normal sa dureze atat? In cat timp o sa imi recuperez bunul gasit de mine ? Nu de alta, dar colegii mei s-au saturat sa ii incurc lucrand pe calculatoarele lor . Ce pot face sa grabesc procedura ? Va multumesc
Question
gherares
La inceputul anului mi-a fost furat laptop-ul din masina, In fata gradinitei, in 5 minute, cat am lasat copiii la gradinita.
Am depus plangere la politie, mai mult pentru hartogarie, fiind laptop-ul firmei unde lucrez.
Dupa 2 saptamani l-am gasit pe internet la vanzare. Vanzatorul afisase o poza cu seria . M-am dus la politie cu poza listata ( la politie nu au acces la internet) , cu cutia laptop-ului pe care era trecuta seria si factura de achizitie. Politistul care se ocupa de caz l-a sunat pe tip, s-au intalnit, l-a dus la politie si a recuperat laptop-ul.
De atunci au trecut 7 saptamani. Am inteles ca procurorul trebuie sa semneze decizia de restituire... Dar totusi, e normal sa dureze atat? In cat timp o sa imi recuperez bunul gasit de mine ? Nu de alta, dar colegii mei s-au saturat sa ii incurc lucrand pe calculatoarele lor
. Ce pot face sa grabesc procedura ? Va multumesc
Edited by gheraresLink to comment
4 answers to this question
Recommended Posts