Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

Probleme colet extern de la amazon. Ce se intampla?


kasuyama

Question

Salut ! Acu 1 luna si cv in urma am castigat un gift card pe amazon de 25$. Nu e mult nu poti cumpara cine stie ce cu ei mai ales ca multi vanzatori pe amazon nici nu livreaza in Romania dar am gasit un mouse si o bratara FREE SHIPING si m-am gandit sa dau comanda sa vad daca imi ajunge. Am pus frumos adresa imi scria ca imi vine ceva mai tarziu (asta nu era o problema ca s-a nimerit sa am 2 saptamani vacanta), mi-a luat banii de pe amazon si de acum am asteptat....Acum circa o saptamana vine postasul si imi aduce un aviz din ala sau cum se numeste cum ca sa ma duc sa iau coletul de la posta problema este ca trebuie sa ma duc la posta in resedinta care e la 100km distanta de mn si nu am cum sa ma duc sa iau acel colet.M-am gandit pana la urma sa nu ridic coletul pentru ca daca as face efortul sa ma duc pierd aproape cat am dat pe respectivul mouse si bratara plus timpul meu. Problema este ca cei de la posta tot insista eu intre timp am plecat de acasa dar parintii mei tot primesc foaia aia de la posta cum ca neaparat trebuie sa merg sa ridic coletul. Postasul zicea ceva si de o amenda..este posibil ? Adica acolo scria FREE SHIPING si am dat andresa mea nu scria nimic ca vine la o posta aflata la sute de km distanta.. 

 • Downvote 3
Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Am mai vazut o postare asemanatoare acum cateva minute.Nu stiu sigur daca era la sectiunea asta dar tot despre asa ceva era vorba.

 • Downvote 4
Link to post
Share on other sites
 • 0

Postarea aiurea pe acest site se sanctioneaza cu suspendarea exercitarii dreptului de a primi raspunsuri la intrebarile ce nu au nicio legatura cu Politia Romana.

 • Upvote 2
 • Downvote 1
Link to post
Share on other sites
 • 0
Pasnevoiu

Buna ziua, am cumparat de pe un site din germania destul de cunoscut(amazon.de) un produs de aprox. 100e, cand mi-a ajuns coletul prin DHL si l-am desfacut nu era decat ceva materiale de ambalare, fara produsul pe care il comandasem, in aceeasi zi am si contactat pe cei de la care am cumparat produsul iar in urma unei "investigati" pe care ei au facut-o au spus ca nu imi pot da banii inapoi si nici sa imi trimita inca o data produsul, au spus sa merg la politie sI sa le trimit ceva raport ca sa imi dea banii inapoi, "police report" au scris ei mai exact.

Acum intrebarea mea este, are rost sa fac asa ceva, sa ma duc la politie? si daca da, la ce tip de raport se refera? elibereaza politia romana asa ceva?. Pe mine nu ma intereseaza decat sa imi iau banii inapoi si sa ma scap de ei. Poate ma ajuta cineva cu un sfat, Multumesc.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.