Jump to content
POLITISTI.ro

Seful IPJ Braila eliberat din functie

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Comisarul şef Cătălin Chivu, şeful IPJ Brăila, a fost eliberat din funcţie. El a fost mutat pe o funcţie inferioară, iar atribuţiile sale vor fi preluate de unul dintre adjuncţi.

7844big222e9469930d3472.jpg

"Ca urmare a cercetării prealabile şi a analizei în Consiliul Superior al IGPR, prin ordin al ministrului, s-a decis mutarea domnului Cătălin Chivu pe o funcţie inferioară. Atribuţiile sale vor fi preluate de unul dintre adjuncţi" - Directia de Informare a MAI

Publicat

Cea mai proasta decizie care putea fi luata, ca doar nu-i degeaba prost Igas. :doh:

Bucuria interlopilor si a ziarului care scrie despre interlopi si care l-a demis pe Chivu inainte sa o faca Ministerul.

Cel mai probabil infractionalitatea va creste iar la Braila, asa ca God help us. :(

Publicat (modificat)

Management defectuos si prea multa avere.

Partea a doua, no comment, insa "management defectuos" e o mare prostie. Chivu a fost cel mai bun sef pe care la avut Politia Braila de mult timp incoace. E cam arogant si de aceea multi nu-l suporta dar ca activitate profesionala e de nota 10.

http://www.adevarul.ro/locale/braila/Comisarul_sef_Catalin_Chivu-seful_Politiei_Braila-eliberat_din_functie_0_469753255.html

Sursa: AdS Braila

P.S. Comisar sef nu inspector sef :emo-yessir:

Modificat de Miadry
Publicat

O fi avand el gradul de comisar-sef, dar functia e inspector sef, Miadry :clip:

Publicat

Nu ma pricep la grade si functii. Eu stiu ca asta e denumirea lui: comisar sef bla bla bla. :)

• Membru
Publicat

Miadry, dar cum e cu biletul la loto jucat si castigat de domnul chivu cu doi interlopi din Braila???? si mi se pare ca au si semnat pe verso-ul acelui bilet, toti trei...

Publicat

Miadry, intreb si eu, ai fost vreodata, noaptea, prin anumite cartiere din Braila?

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Demis fără un motiv plauzibil, şeful Poliţiei brăilene l-a învins pe ministrul Igaş

(HA :D )

Comisarul-şef Cătălin Chivu a contestat la Curtea de Apel Galaţi ordinul prin care ministrul îl elibera din funcţie. Comisarul-şef Cătălin Chivu a cerut suspendarea ordinului emis de ministrul Administraţiei şi Internelor întrucât, prin acest act administrativ, pe lângă demiterea din funcţia de şef al IPJ Brăila, a fost şi retrogradat într-o funcţie inferioară.

Zilele trecute, judecătorii au dispus suspendarea ordinului întrucât trecerea lui Cătălin Chivu într-o funcţie inferioară i-ar afecta salariul, dar şi buna funcţionare a IPJ Brăila.

Articolul complet pe AdS Braila

http://www.adevarul.ro/locale/braila/Demis_-fara_motivare-seful_Politiei_brailene_l-a_invins_pe_ministrul_Igas_0_492550777.html

• Moderator
Publicat

Nu e primul sef al unui inspectorat judetean de politie care se intoarce in functie prin contestarea masurii de demitere in justitie, exista precedent.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.