Jump to content
POLITISTI.ro

Ajutor

Postare recomandată

Publicat

Cine ma poate ajuta cu o traducere dupa o postare pe internet ?Va redau ce doresc sa aflu :

Nicola16, on February 14, 2009, said:

Der Polizei Chef von Petrosan.Hat mein Auto Unterschlagen Einen Fiat Ducado- Polizeiliches Kenzeichen OG-ZW 107 in Deutschland Name Dorel Neag seine Frau Luminiza Neag arbeitet auf dem Rathaus in Petrosani. Es Sind Diebe und Kriminele. Und Korupt dazu. Ich Rade jedem geht nicht nach rumänien sonst werdet ihr nur reingelegt und Man kann Fast keinem Trauen.Das restaurand auf dem Foto mit dem kleinen See gehört auch einem Freund des Dorel Neag.mit Pizeria und Lokal. Meidet rumänien Bevor ihr Lehrgeld Zahlt.

Translate

Nicola16, on February 14, 2009, said:

Und Das Foto von dem Herrn in der Braunen Jacke ist Herr Neag Dorel. Danke wenn eine Stadt solch eine Polizei hat die Frau (Ehefrau )auf demn Rathaus ist Gleichzeitig sein Chef und Vorgesetzter Lachhaft und in Europa Undenkbar. Bei rückfragen Mein Name Hansert Wolfgang Industriegebiet.1 in 77731 Willstätt

AICI GASITI SI POSTAREA :

www.panoramio.com/photo/4850074

• Displace 5
Publicat (modificat)

Liderule esti politist?

Unde esti lider?

Presupun ca e lider de sindicat in Bangladesh si or dori aia sa invete germana si i-au spus supusii... (de fapt doar i-au propus, ca nu sufla aia la el) si musai sa o faca pe un forum al politistilor ca altfel nu mai pupa mandat. :ner:

Modificat de Noxy
  • Moderator
Publicat

Eu nu cred ca omul mai raspunde. Acum, pentru ca a descoperit translatelogo.gif si e captivat de posibilitatile internetului. :D

• Moderator
Publicat

Mda ... o sa dureze ceva timp. Acum probabil isi face putin de cap pe acolo ... :lol:

• Moderator
Publicat

Acum, pentru ca a descoperit translatelogo.gif si e captivat de posibilitatile internetului. :D

poate incearca traducerea in engleza a expresiei "vreau coacaze din greu " :ner:

• Apreciez 2
Publicat

Fapte grave de corupţie s-au petrecut la vârful unei structuri însărcinată cu ordinea publică. Şeful acestui serviciu, spun cârcotaşii, l-ar fi înşelat pe un neamţ printr-o metodă pur românească. Cetăţeanul german s-a gândit să facă o donaţie către serviciul condus de respectivul şef şi a trimis către zona cu multe lămpaşe o maşină complet echipată, ba chiar avea şi girofar şi însemnele serviciului. Autovehiculul de producţie italiană trebuia folosit la patrulare, numai că neamţul a aflat că maşina donată de el s-a volatilizat. În fapt, în loc să ajungă la comunitate, autovehiculul donat a fost transferat prin metodele tradiţionale, adică falsificarea actelor, din posesia serviciului, în posesia şefului. Acesta, odată devenit proprietar, l-a vândut. Bineînţeles, după ce l-a „dezbrăcat” de însemne şi i-a modificat şi seriile.

http://www.mesagerulhunedorean.ro/category/stiri-si-informatii-din-judetul-hunedoara/gura-lumii

• Moderator
Publicat

Ai depus vreun denunt la Parchet sau doar vrei sa-l faci "de cacao" pe net ?

Publicat (modificat)

Numai oameni saritori pe aici...Si politisti,nu gluma...Hai ca te ajut eu domnu cat pot (si google translate):

"Seful politiei din Petrosani a deturnat autoturismul meu,un Fiat Ducato-Caracteristici de Politie-OG-ZW 107-in Germania.Pe nume Neag Dorel si sotia sa Neag Luminita lucreaza la Primaria Petrosani.Sunt hoti si criminali si corupti.Va sfatuiesc ca daca mergeti in Romania sa nu aveti incredere aproape in nimeni.Localul din fotografie cu micul laculet in fata apartine unui prieten a lui cu restaurant si pizzerie.Abtineti-va sa mergeti in Romania sau veti plati scump.

Si in poza cu domnul in geaca maro se afla domnul Neag Dorel.Va multumim ca daca un oras are un asemenea sef ridicol de Politie care in acelasi timp are o asemenea sotie la Primarie ,in Europa este de neconceput.:

Pentru întrebări Numele meu Hansert Wolfgang Industriegebiet.1 în 77731 Willstätt

Dar poza asta n-ai vazut-o?:

http://www.panoramio.com/photo/18948381

Aici comentariul mi se pare mai interesant:Zudem hat Er wegen evtl. koruptionsverdacht eine Firma Auf seine Frau Luminiza angemeldet damit niemand erfährt das er zugang zu allem hat Als Chef der Stadtpolizei. und Zwar auf dem gelände im hindergrund. Sämtliche Maschinen Geld und einen fiat Ducado ist Mein eigentum und underschlagen. was ich bewei0en kann da KFz Brief noch in Meinem besitz ist.

German to Romanian translation:

El are, de asemenea, o societate din cauza koruptionsverdacht posibile logat pe soţia lui, astfel încât nimeni să afle că Luminiza acces la toate, în calitate de şef al poliţiei oraşului. Deşi tapet şi terenul inch Toate maşinile şi un banilor discreţionari Ducado este în proprietatea mea, si bate. ceea ce am bewei0en KFZ scrisoare poate încă în posesia mea este.

Dar chiar nu am rabdare s-o traduc...Dar e ceva adevarat din ce scrie acolo sau ai "ciuda" pe ala cu geaca maro?Daca e ceva adevarat sesizeaza organele abilitate ca cica neamtu` are acte...Daca nu ,sa se sesizeze ala cu geaca maro (Dorele ,ne mai tii mult, mah?)sa stearga comentarile(sa le raporteze ca abuz) ca ne face de kkt in toata Europa(peste8000 de wievuri).Noroc ca nu stiu multi germana :doh:

Modificat de nimenialtul
  • Displace 6
  • Moderator
Publicat

Cu o cautare pe net va puteti convinge ca nu e vorba de niciun politist, e vorba de un sef al comunitarilor (mai nou locali), iar liderul si nimenialtul sunt doar niste comunitari suparati pe seful lor, care vor sa-l faca "de cacao pa net".

Publicat

Mai, localilor, voi va puneti cu niste politisti adevarati? :))

Publicat

Daca liderul vroia sa-l faca de "cacao pe net",il posta pe trilulilu,youtube sau cocalari.ro,presa,etc.Dar eu vad ca l-a postat pe un forum dedicat politistilor,cerand ajutor.

Legat de facut de cacao sunt 2 variante:

a)comentarile sunt neadevarate si ne fac de "cacao" pe toti(pentru ca acolo scrie "seful politiei"),deci trebuie sterse sau negate;

b)comentarile sunt adevarate si avem un "pseudo denunt" din partea neamtului si cineva trebuie sa se sesizeze;

Ce trebuia sa faca liderul?Sa mearga la Parchet in baza unor commenturi de pe net?Sau,daca comentarile au o anumita baza reala,sa fluiere si sa se faca ca nu le vede(desi peste 8000 de oameni le-au vazut).

Deci variantele sunt ca ori tipul ala s-a facut singur de cacao si ne-a facut si in Europa-ceea ce este grav-ori cineva rau intentionat il face de cacao de trei ani si nimeni,nici chiar el nu se sesizeaza sa le stearga.

Nu stiu ce vrea liderul,pentru ca nu-l cunosc-dar in privinta mea va asigur ca nu vreau sa denigrez pe nimeni.Nici nu am facut-o.In aceasta sectiune s-a cerut ajutor cu o traducere-ajutor pe care l-am oferit ,in parte;

In ceea ce-l priveste pe cetateanul german,tot cu ajutorul lui google puteti sa verificati ca exista la adresa respectiva;Si el si "nicole";

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

liderul (intre noi fie vorba, liderul comunitarilor), a cerut ajutor in privinta traducerii unui text:

Cine ma poate ajuta cu o traducere dupa o postare pe internet ?Va redau ce doresc sa aflu :

si a primit indrumarile necesare.

Cu privire la sesizarea aspectelor de coruptie ale sefului comunitarilor, te anunt ca orice petitiile sau sesizare este scutita de taxa, pentru ca fiecare cetatean sa se poata folosi de acest drept, dar aceasta trebuie sa fie semnata si sa contina datele complete de identificare a petentului. Petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau in considerare si se claseaza.

Asta spune legea.

Publicat

Dar in acelasi timp liderul(probabil al comunitarilor avand in vedere datele problemei) isi intituleaza subiectul"Ajutor-fapte de coruptie sau nu?".In fine, nu vreau sa mai insist pe acest subiect,pentru ca deja mi se atribuie identitati pe care nu le am..Dumneavoastra(ma refer la toata lumea), cum ati fi procedat ipotetic in cazul aceleiasi spete,presupunand ca exista si probe care sa lege comentariile de realitate?(asta sa ne spuna liderul)

Asa, ca sa-l ajutam pe "lider" sa-si lumineze supusii din Bangladesh,care-l impung cu sulita in fund ,nervosi ca nu au aflat mai repede de "goagal transleit"-si cu asta sper sa-mi inchei activitatea pe acest forum. :emo-yessir:

• Displace 1
  • Membru
Publicat

nimenialtul, ne jignesti inteligenta...faci pariu ca esti comunitar si ti-e rusine sa recunosti? Stai cuminte in banca ta, ok? :naughty:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.