Jump to content
POLITISTI.ro

Trecerea granitei

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Buna Ziua, am o masina inmatriculata pe Bulgaria,si as dori sa merg in Grecia.Verificarea Tehnica a masini imi expira.Daca fac la RAR Roman verificarea tehnica ar fi o problema trecerea granitei? Sau trebuie neaparat sa fac verificarea tehnica in Bulgaria?

Va Multumesc.

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

În urma inspecţiei tehnice periodice pentru autoturisme înmatriculate în străinătate, RAR eliberează un document care este valabil doar pe teritoriul României.

• Apreciez 1
  • 6 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

Bună ziua, vreau sa știu dacă e permis să am la mine un briceag multifuncțional Victorinox în momentul trecerii frontierei între România și Republica Moldova, iar dacă da, cum trebuie transportat acesta, deoarece fiind un articol de EDC îl am la mine aproape în fiecare zi, din motivul că are foarte multe funcții utile , de la lupă , deschizător de sticle și câteva tipuri de șurubelnițe, până la ac , pensetă , scobitoare și pix .

Va mulțumesc anticipat.

Modificat de Cristiana1399
  • 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Bună ziua, vreau sa știu dacă e permis să am la mine un briceag multifuncțional Victorinox în momentul trecerii frontierei între România și Republica Moldova cu autobuzul, iar dacă da, cum trebuie transportat acesta, deoarece fiind un articol de EDC îl am la mine aproape în fiecare zi, din motivul că are foarte multe funcții utile , de la lupă , deschizător de sticle și câteva tipuri de șurubelnițe, până la ac , pensetă , scobitoare și pix .

• Moderator
Publicat

În mod normal, nu prea ai voie.

Art. 372 din Codul Penal interzice portul de obiecte periculoase (unde se încadrează și briceagul tau) în mijloacele de transport în comun (autobuz).

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.