Jump to content
POLITISTI.ro

Vanzarile online

Postare recomandată

Publicat

Buna seara! Am achiztionat un produs electocasnic de pe tocmai.ro beneficiind astfel si de serviciul cu livrare gratuita si verificare la care si vanzatorul a fost de acord. Am primit pachetul, cand a ajuns a parut la fel ca in descriere, l-am verificat cat am putut dar nu am putut sa-mi dau seama de problema care am constatat ca o are ulterior. Vanzatorul bineinteles ca nu recunoaste ca produsul sa fi fost cu probleme si s-a luat in calcul si si modul de manipulare al curierului, care dupa cum stim la ei nu prea conteaza ce ai in pachet. In fine, nu am ajuns la o intelegere cu vanzatorul sa ii returnez produsul iar el mie banii si as vrea sa stiu ce-mi ramane de facut in cazul asta. Daca merg si fac o plangere la politie, se poate rezolva ceva?Sau ajutati-ma cu un sfat. Multumesc!

• Membru
Publicat

Politia nu se ocupa de asemenea spete.

Intre voi s-a format un raport juridic de natura civila, in care a intervenit un litigiu. De solutionarea litigiilor civile se ocupa instanta de judecata.

Publicat

Sa zicem ca-l actionez in instanta, ce presupune asta? sa ma deplasez la el in oras? ce sanse as avea sa castig? se merita toate astea? si care ar fi dovezile mele ca el mi-a trimis intentionat produsul defect? As dori sa cunosc toate demersurile si amanuntele daca ma puteti ajuta. 

• Moderator
Publicat

Sa zicem ca-l actionez in instanta, ce presupune asta? sa ma deplasez la el in oras?

Îți angajezi un avocat și ai rezolvat problema.

ce sanse as avea sa castig? se merita toate astea? si care ar fi dovezile mele ca el mi-a trimis intentionat produsul defect?

Ai răbdare să consultăm globul de cristal ori să întrebăm o ghicitoare în stele, iar după vom putea să-ți oferim răspunsuri la aceste întrebări "pertinente".

• Apreciez 1
  • 9 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua!

Va expun urmatoarele fapte:
Am postat un anunt pe un site de vanzari online, un bun SH. 
In anunt am publicat poze cu bunul, eticheta, modelul, seria, caracteristici.
O persoana s-a arat in teresata si a comandat bunul cu livrare prin acel site cu 'deschidere la livrare'.
Am expediat coletul cu plata rambursului in cont.
La cateva ore (nu stiu sigur) cumparatorul a revenit sa imi spuna ca produsul nu se potriveste cu ceea dorea dansul sa faca.
Mi-a comunicat ca doreste sa il returneze.
Am refuzat returul pe motiv ca a avut toate detaliile, ba chiar am intrebat daca mai doreste alte detalii.
Acum m-a amenintat cu reclamatie la tot ce a putut gasi in dictionar.
Mentionez ca sunt vanzator ocazional, nicidecum 'bijnitar'.

Eu ca si vanzator, in conditiile expuse mai sus trebuie sa imi fac griji fondate? 
Am incalcat o lege prin actiunea mea de a refuza acel retur?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.