Jump to content
POLITISTI.ro

Identificarea primului proprietar autoturism


marian173

Recommended Posts

Buna ziua,

Doream sa stiu cum pot intra in posesia informatiei referitoare la identitatea primului proprietar al autoturismului meu personal.Cum cel care mi-a vandut masina nu colaboreaza in acest sens si doream sa stiu cum pot afla aceasta informatie sau cum pot intra in posesia uneii copii dupa contractul de vanzare cumparare incheiat intre cel ce mi-a vandut masina si si cel de unde el a cumparat-o.Precizez faptul ca masina a fost adusa din strainatate si cel mai probabil a fost castigata la o licitati unde se puneau in vanzare masini declarate dauna totala?

Va multumesc anticipat pentru colaborarea dvs

Link to comment
  • Moderator

Depune o cerere/solicitare scrisă la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor – DRPCIV (instituţie separată, care nu mai are nicio legătură cu Poliţia Română încă din 2002).

Link to comment

M-am adresat ieri serviciului de inmatriculari dar din pacate acestia mi-au raspuns ca astfel de informatii nu imi pot fi furnizate.

Astept si alte opinii din partea dvs.

Va multumesc pentru colaborare

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.