Jump to content
POLITISTI.ro

Pescuit comercial

Postare recomandată

Publicat (modificat)

salut. as dori daca sunt colegi cu mai multa experienta in legatura cu pescuitul comercial sa ma ajute si pe mine cu niste acte  normative actualizate care reglemeanteaza aceasta activitate. in speta sunt intr-o comuna in care am un lac de acumulare pe siret si nu as vrea ca in momentul in care merg sa efectuez un control sa ma fac de ras. am cautat pe site la ANPA dar nu am gasit, acte normatice care sa reglementeze aceasta activitate.

cel mai mult ma intereseaza urmatoarele:

-ce putere maxima trebuie sa aiba motorul unei barci pentru a putea sa o conduci fara permis;

-barca folosita trebuie sa fie inmatriculata?

-in momentul in care este scos pestele din plase acesta trebuie vandut vreunei firme de specialitate, sau il poti pastra tu in congelatoare, pentru a-l vinde ulterior?

-cum se verifica ce cantitate de peste este prinsa, pentru ca pe autorizatia de pescuit este trecuta o anumita cantitate maxima din fiecare specie pe care o poti pescui;

-care sunt dimensiunile minime pentru fiecare specie de peste pentru a putea fi retinut?

-daca am autorizatie de pescuit comercial trebuie sa am si un contract cu vreo firma, care sa vina si sa-mi cumpere pestele?  :emo-yessir:

Modificat de istoricu2
  • Membru
Publicat

Ovi, de ordinul comun 307/2015 ai aflat astăzi cumva de pe Intrapol?

De-abia a apărut ieri in Monitorul Oficial :)

• Apreciez 2
Publicat

ORDIN 344/2009 pentru aprobarea modului de operare si de functionare a Fisierului navelor si ambarcatiunilor de pescuit   - toate ambarcatiunile folosite pentru pescuit comercial trebuie sa fie inmatriculate.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.