Jump to content
POLITISTI.ro

Pescuit comercial


istoricu2

Recommended Posts

salut. as dori daca sunt colegi cu mai multa experienta in legatura cu pescuitul comercial sa ma ajute si pe mine cu niste acte  normative actualizate care reglemeanteaza aceasta activitate. in speta sunt intr-o comuna in care am un lac de acumulare pe siret si nu as vrea ca in momentul in care merg sa efectuez un control sa ma fac de ras. am cautat pe site la ANPA dar nu am gasit, acte normatice care sa reglementeze aceasta activitate.

cel mai mult ma intereseaza urmatoarele:

-ce putere maxima trebuie sa aiba motorul unei barci pentru a putea sa o conduci fara permis;

-barca folosita trebuie sa fie inmatriculata?

-in momentul in care este scos pestele din plase acesta trebuie vandut vreunei firme de specialitate, sau il poti pastra tu in congelatoare, pentru a-l vinde ulterior?

-cum se verifica ce cantitate de peste este prinsa, pentru ca pe autorizatia de pescuit este trecuta o anumita cantitate maxima din fiecare specie pe care o poti pescui;

-care sunt dimensiunile minime pentru fiecare specie de peste pentru a putea fi retinut?

-daca am autorizatie de pescuit comercial trebuie sa am si un contract cu vreo firma, care sa vina si sa-mi cumpere pestele?  :emo-yessir:

Edited by istoricu2
Link to comment

ORDIN 344/2009 pentru aprobarea modului de operare si de functionare a Fisierului navelor si ambarcatiunilor de pescuit   - toate ambarcatiunile folosite pentru pescuit comercial trebuie sa fie inmatriculate.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.