Jump to content
POLITISTI.ro

Achiziţie staţie TETRA


Robert

Recommended Posts

Va salut cu respect, colegilor!

Scurt si la obiect... se poate achizitiona pe banii proprii o statie tetra, ulterior dona politiei si apoi redistribui catre lucratorul care a aachizitionat-o?

Link to comment
  • Member

Poti dona, si poti sa specifici unde sa ajunga donatia. Am cativa colegi care si-au donat un xerox si o imprimanta, pentru a-si putea desfasura munca in conditii mai bune... Cu statia cred ca ar fi mai complicat. TETRA functioneaza intr-o anumita frecventa si probabil trebuie trasa in banda (nu ma pricep, doar banuiesc). Dar nu vad sensul pentru care sa faci un astfel de gest :-??

Link to comment

Depinde de unele minti stralucite daca pot sa-ti accepte donatia...... cunosc situatie in care a fost refuzat un calculator cu configuratie destul de buna (3 gb RAM, 2.8 ghz...etc ), monitor LCD si alte cele  pe motiv ca ar fi prea slaba configuratia! :doh: ...........in conditiile in care nici un calculator din sediul politiei nu se ridica la nivelul configuratiei mai sus mentionate si urma sa fie folosit doar pentru scris..... :(

Link to comment

Scurt si la obiect... se poate achizitiona pe banii proprii o statie tetra, ulterior dona politiei si apoi redistribui catre lucratorul care a aachizitionat-o?

Da!

O statie Tetra costa, pe unele site-uri din Germania, in banii nostrii, circa 3.500 lei. Se merita?

Verifica daca ai acoperire in zona ta pentru Tetra.

Link to comment

A cumparat un coleg de-al meu din targ Vitan din Bucuresti cu 1500 lei SH. A verificat dupa serie la comunicatii sa nu fie vreo statie pierduta de vreun coleg dupa care i-au criptat-o si o foloseste si in ziua de azi.

Link to comment

La un astfel de preț cu siguranță nu o voi cumpara. Dar daca as gasi o ocazie precum zicea @Maniaku, m-ar tenta. E foarte utila muncii de politie. Am avut atata timp cat am fost la municipiu dar acum m-am transferat la oras si a trebuit sa o predau. Sunt ca si fara ochi fara statia tetra... m-am obisnuit sa fac verificari in bazele de date si mi se pare foarte utila.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.