Jump to content
POLITISTI.ro

Dovada cu drept de circulatie

Postare recomandată

Publicat

Buna seara tuturor! Am permisul suspendat pe o perioada de 3 luni pentru "Parasirea locului accidentului". Asta mi s-a intamplat pe 9.10.2014, dupa care am avut dovada cu drept de circulatie de pe 15.10.2014 pana pe 13.11.2014. De atunci sunt pieton. Cazul nu s-a solutionat nici in ziua de astazi. Este prima mea abatere si imi doresc sa pot sa-mi iau permisul inapoi, dar nu am cum deoarece cazul nu este solutionat. Intrebarea mea este: Daca nu se solutioneaza cazul dupa ispasirea pedepsei de 3 luni, eu voi fi pieton pentru inca nu stiu cate zile, pana la solutionare? Multumesc anticipat.

Publicat

Buna ziua. Accidentul pentru care mi s-a retinut permisul s-a intamplat pe 20.01.2015. Am o problema in legatura cu dovada cu drept de circulatie. A fost eliberata pe 10.01.2015. Permisul retinut la 10.01.2015. Dreptul de circulatie este de 11.02.2015 - 26.02.2015. Ce pot sa fac?

Publicat

Ce poti sa faci in legatura cu ce? Fii si tu mai explicit(ex.pt ce ti s-a retinut permisul de conducere si ce doleante ai).

Publicat

Cred că vrea să spună că perioada de valabilitate a dovezii a fost scrisă greșit, februarie în loc de ianuarie.

Publicat

Vreau sa spun ca dupa dovada de circulatie permisul a fost retinut cu 10 zile inainte de accident. Accidentul s-a intamplat pe 20.01.2015 iar dupa cum e scris pe dovada permisul e retinut pe 10.01.2015. E caz de nulitate in instanta?

Publicat

Buna ziua. Accidentul pentru care mi s-a retinut permisul s-a intamplat pe 20.01.2015. Am o problema in legatura cu dovada cu drept de circulatie. A fost eliberata pe 10.01.2015. Permisul retinut la 10.01.2015. Dreptul de circulatie este de 11.02.2015 - 26.02.2015. Ce pot sa fac?

Dovada e modificata cu pixul, ulterior?

Publicat

Dar in conditiile date pot sa circul la aceasta ora cu dovada?

Dovada e modificata cu pixul, ulterior?

Pai cum modifica cu pixul? Dovada nu se inregistreaza apoi la IPJ ?

• Moderator
Publicat

Dovada e ca o adeverintă, adevereste sau dovedeste că permisul se afla la politie. Constatarea si sanctionarea se face prin procesul verbal. Chiar dacă dovada ar fi gresită, ea nu atrage anularea si a procesului verbal.

Publicat

Scrii ca permisul ti s-a retinut (preventiv, :lol: ), pe 10 ianuarie pentru un accident petrecut in viitor, pe 20 ianuarie

Teoretic aveai drept de circulatie cu dovada cand ai produs accidentul pe 20.

Nu am prea inteles eu cum e cu dovada, dar eu as merge la politie sa o "repar", pentru ca e posibil sa ai probleme la inapoierea permisului

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.