shadow97 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Pot intra la Academie daca am cosuri sau urme de cosuri pe fata si pe spate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taio Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Si la mine s-a pus aceeasi problema la vizita medicala insa medicii au un "tabel" privind anumite derogari asa ca a fost ok. Ideea e sa nu te pice la Academie chiar daca treci de vizita medicala de la tine din judet. Probabil depinde de cat de avansata e acneea. Oricum, asta sa fie cea mai mica problema a ta...Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Alex87 Posted February 7, 2015 Membru Share Posted February 7, 2015 Nu vei avea probleme dpdv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victor94 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 cand am dat eu la campina anul trecut nu am avut trecut pe fisa medicala nimic de dermatologie, sa inteleg ca la Academie e altfel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts