crisancosmin Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 (edited) buna. am urmarit acest serial [serviciul omoruri] realizat de catre TVR din cate am inteles, cu mare placere si as dorii sa-l revad, dar nu i-l gasesc am incercat si motoarele de cautare pt torrent si mai multe ...nimc. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau il are cineva? Multumesc Edited April 21, 2011 by Administrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted April 21, 2011 Membru Share Posted April 21, 2011 ai incercat sa cauti pe FILELIST ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisancosmin Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 da am incercat si FILELIST.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Administrator Posted April 21, 2011 Administrator Share Posted April 21, 2011 Nu sunt acceptate discutiile privind orice tip de activitate ilegala sau imorala. Pe acest forum se va promova respectarea prevederilor legale. Am rugamintea la voi sa continuati aceste discutii in privat, sau eventual pe messenger. Multumesc pentru intelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts