Jump to content
POLITISTI.ro

Nelamurire cu privire la profesia rudelor

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua.Am o nelamurire cu privire la tabelul rudelor.Mama mea, lucreaza in Germania ,dar lucreaza fara carte de munca.Are contract doar cu firma straina.Ce trebuie sa trec la meseria mamei ?Pot sa trec : casnica?In faza de verificare a dosarelor ,vine cineva din politie si te verifica acasa,la rude,vecini?Daca Politia afla, ca mama lucreaza in Germania si eu trec casnica pe tabel,o sa am probleme?Multumesc! O zi buna .

Publicat

Nici una.Ma gandeam ca ,daca nu cotizeaza la stat nu pot s-o trec.Multumesc de raspuns.

• Moderator
Publicat

Minciuna este dispreţuirea şi nimicirea propriei tale demnităţi umane.

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna ziua.Am o nelamurire cu privire la tabelul rudelor.Mama mea, lucreaza in Germania ,dar lucreaza fara carte de munca.Are contract doar cu firma straina.Ce trebuie sa trec la meseria mamei ?Pot sa trec : casnica?In faza de verificare a dosarelor ,vine cineva din politie si te verifica acasa,la rude,vecini?Daca Politia afla, ca mama lucreaza in Germania si eu trec casnica pe tabel,o sa am probleme?Multumesc! O zi buna .

Da, se fac verificari!

Poti scrie ca se afla in strainatate, fara nici un fel de problema!

Publicat

Buna ziua! Am o nelamurire, am divortat de curand si as dori sa stiu daca in tabelul rudelor va trebui trecut numele fostului sot si/sau rudele din partea fostului. Multumesc!

Publicat (modificat)

Nu.

Daca ai divortat inseamna ca nu mai ai sot. Logic!

Modificat de Elvis

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.