Cristina24 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Buna ziua.Am o nelamurire cu privire la tabelul rudelor.Mama mea, lucreaza in Germania ,dar lucreaza fara carte de munca.Are contract doar cu firma straina.Ce trebuie sa trec la meseria mamei ?Pot sa trec : casnica?In faza de verificare a dosarelor ,vine cineva din politie si te verifica acasa,la rude,vecini?Daca Politia afla, ca mama lucreaza in Germania si eu trec casnica pe tabel,o sa am probleme?Multumesc! O zi buna . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru RPG Posted February 3, 2015 Membru Share Posted February 3, 2015 Si daca treci ca lucreaza in Germania, localitatea si numele firmei, care e problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina24 Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 Nici una.Ma gandeam ca ,daca nu cotizeaza la stat nu pot s-o trec.Multumesc de raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted February 3, 2015 Moderator Share Posted February 3, 2015 Minciuna este dispreţuirea şi nimicirea propriei tale demnităţi umane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina24 Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 Multumesc Marius.Am intrebat,pentru ca n-am stiut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Buna ziua.Am o nelamurire cu privire la tabelul rudelor.Mama mea, lucreaza in Germania ,dar lucreaza fara carte de munca.Are contract doar cu firma straina.Ce trebuie sa trec la meseria mamei ?Pot sa trec : casnica?In faza de verificare a dosarelor ,vine cineva din politie si te verifica acasa,la rude,vecini?Daca Politia afla, ca mama lucreaza in Germania si eu trec casnica pe tabel,o sa am probleme?Multumesc! O zi buna . Da, se fac verificari! Poti scrie ca se afla in strainatate, fara nici un fel de problema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elena89 Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Buna ziua! Am o nelamurire, am divortat de curand si as dori sa stiu daca in tabelul rudelor va trebui trecut numele fostului sot si/sau rudele din partea fostului. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 (edited) Nu. Daca ai divortat inseamna ca nu mai ai sot. Logic! Edited February 17, 2015 by Elvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts