Jump to content
POLITISTI.ro

Testarea psihologica


Laura92

Recommended Posts

Buna ziua! As avea si eu o intrebare. In legatura cu testarea psihologica, daca imi puteti spune ce teste se dau, cat dureaza si care ar fi motivele pentru care am putea pica? Va multumesc!

Link to comment

Trebuie sa fii atenta la toate intrebarile din chestionare, sa fii perspicace si sa ai un timp de reactie bun. Nu incerca sa iei raspunsuri de la alti concurenti , fii pe cont propriu.

Si nu in ultimul rand...atentie la testul "copacului" :naughty:

  • Upvote 1
Link to comment
  • Member

sincer nu avem grilele de la testarea psihologica!

unul din motivele pt care ai putea pica este sa nu fi apta dpdv psihologic! :blink:

daca tu nu ai incredere ca vei trece testele psihologice atunci e nasol.

Edited by cipri83
Link to comment

Multumesc pentru raspunsuri! Nu e vorba ca n-as avea incredere dar am auzit multe cazuri cand candidatii au picat ca s-au contrazis sau ca sunt prea temperamentali, impulsivi. Plus ca te tin acolo o gramada de ore ca sa-ti vada rezistenta la stres si au multe criterii dupa care se ghideaza.

Link to comment
  • 11 months later...

Cam 3 ore dureaza, dar depinde. Cand am dat eu doamnele nu numai ca au oprit aerul conditionat, dar au si facut galagie.Nu pot spune daca a fost intentionat sau nu.

Atentie la testul "copacului" dar si la cel al culorilor sau al "omului" sau asa ceva:D.

Daca pici la testul psihologic nu inseamna neaparat ca nu esti apt, ci doar ca l-ai picat atunci.Trebuie sa mergi odihnit/a, sa fi sincer unde este cazul(ex: ai uneori dureri de cap?), sa pui acceptul pe faptul ca esti o persoana calma si sociabila. Referitor la problemele primite la test trebuie doar concentrare multa.

Si cel mai important : odihna.

Succes tuturor. :emo-yessir:

Astept pareri contradictorii,completari,aprecieri ^_^

  • Upvote 1
Link to comment

sincer... parerea mea personala... depinde foarte mult de cine interpreteaza testul / cine te intervieveaza. eu am avut 2 teste in care am avut niste fufe cu diploma facuta pe genunchi care mi-au facut ditamai dosarul, de mi-am facut si eu si sefii cruce.... norocul meu a fost ca am avut parte de niste sefi care ma cunosteau suficient de bine incat sa isi faca cruce la ce au citit, nu sa sara de pe scaun ca ce bomba aveau langa ei si nu stiau...

Link to comment

Buna ziua! Scuzati de deranj dar am si eu o dilema....

La ce anume se refera testul "copacului" , al "omului" si al "culorilor"?

Link to comment

1)testul copacului este ceva de genul: deseneaza un copac.....cica trebuie sa desenezi un copac nici prea mare nici prea mic cu crengile in sus si cu radacini "sanatoase" la mijlocul paginii.Si sa fie echilibrat si simetric.

Uite o analiza a liniilor: -linii puternice(agresivitate,indivizi agresivi)

Linii ingrijite(autocontrol)

Sa nu se exagereze!

2)testul omului este asemanator - atentie la maini sa nu fie pumnii stransi(agresivitate) , sa fie echilibrat

3)testul culorilor-sa dau niste culori si se cere sa fie puse in ordine-aioci cel mai important este sa nu fie pus maro si negru prima data

Cam asta este in mare.

Nu este sigur ca o sa se dea.

stept pareri contradictorii,completari,aprecieri :emo-yessir:

  • Upvote 1
Link to comment

Te pune sa desenezi un copac sau un om si-n functie de desenul pe care-l faci ei il interpreteaza. Daca nu este centrat in pagina esti nu stiu cum, daca nu unesti unele linii de alte chestii esti bla bla bla si tot felul de interpretari (pe care le gasesti pe internet). Eu nu am avut testul asta la testul psihologic.

Link to comment
  • 4 weeks later...

Interesante ganduri si pareri; aveti grija la ce cititi pe internet si mai ales la cum analizati si interpretati informatiile obtinute astfel. Oricum, nici un test psihologic si nici un specialist in domeniu nu va vor raul. Fiti voi insiva, cei reali si naturali.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.