Am o intrebarea mai...ciudata. Mi-a fost retinut permisul pentru 60 de zile iar de curand s-a terminat perioada de retinere, deci teoretic ar trebui sa ma duc dupa el. Problema e ca...nu prea am timp/chef, nu am nevoie de permis in momentul asta si ca sa ma duc dupa el, trebuie sa ma deplasez in orasul de domiciliu, intr-o zi lucratoare, trebuie sa ma invoiesc de la serviciu, etc.
Intrebarea mea: pot sa las permisiul neridicat pe o perioada nedefinita de timp (cateva saptamani, zic eu...), sau se intampla ceva daca nu-l ridic in termen de X zile de la terminarea perioadei de retinere? Sau, exista vreo alta varianta, sa-l trimita ei la Bucuresti si sa-l iau de-aici, de ex?
Question
dunno
Buna ziua,
Am o intrebarea mai...ciudata.
Mi-a fost retinut permisul pentru 60 de zile iar de curand s-a terminat perioada de retinere, deci teoretic ar trebui sa ma duc dupa el. Problema e ca...nu prea am timp/chef, nu am nevoie de permis in momentul asta si ca sa ma duc dupa el, trebuie sa ma deplasez in orasul de domiciliu, intr-o zi lucratoare, trebuie sa ma invoiesc de la serviciu, etc.
Intrebarea mea: pot sa las permisiul neridicat pe o perioada nedefinita de timp (cateva saptamani, zic eu...), sau se intampla ceva daca nu-l ridic in termen de X zile de la terminarea perioadei de retinere? Sau, exista vreo alta varianta, sa-l trimita ei la Bucuresti si sa-l iau de-aici, de ex?
3 answers to this question
Recommended Posts