Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Recuperare permis retinut

dunno

Question

Buna ziua,

Am o intrebarea mai...ciudata. :)  Mi-a fost retinut permisul pentru 60 de zile iar de curand s-a terminat perioada de retinere, deci teoretic ar trebui sa ma duc dupa el. Problema e ca...nu prea am timp/chef, nu am nevoie de permis in momentul asta si ca sa ma duc dupa el, trebuie sa ma deplasez in orasul de domiciliu, intr-o zi lucratoare, trebuie sa ma invoiesc de la serviciu, etc. 

Intrebarea mea: pot sa las permisiul neridicat pe o perioada nedefinita de timp (cateva saptamani, zic eu...), sau se intampla ceva daca nu-l ridic in termen de X zile de la terminarea perioadei de retinere?  Sau, exista vreo alta varianta, sa-l trimita ei la Bucuresti si sa-l iau de-aici, de ex? 

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Buna seara,am si eu o intrebare...mi sa retinut permisu de conducere pe 60zile pe 1 aprilie 2015 dovada de conducere 15zile pt depasire pe linie dubla continua plus ca am dar in radar cu 83km/h plus amenda de1170lei si 12 puncte penalizare,normal pe 17 iunie adica luna asta ar trebui sa imi recuperez permisu nu am avut nicio obiectie nimic e prima fapta insa nu stiu cum sa procedez in sensu trebuie sa astept pana pe 17 pt a putea sa ma duc sa imi ridic permisu de la politie sunt si incepator tocmai in iulie fac 1an de cand as avea permisu ce anume trebuie sa fac,am inteles ca daca sunt incepator nu pot sa dau niciun examen nimic doar sa astept sa treaca 60zile pt a'mi recupera permisu si atat este adevarat?va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.Va multumesc cu stima si respect!!!