Jump to content
POLITISTI.ro

Sticker SNPPC parbriz

Postare recomandată

Publicat

Buna

Am primit de la un prieten de familie (fost politist) un sticker pentru parbriz SNPPC. As vrea sa il pun pe parbriz. Este legal sa il port, patesc ceva daca sunt oprit la control si ma vad cu acel autocolant ? Nu fac parte din niciun cadru de politie sau ceva de genu'.

• Moderator
Publicat

Păi care ar fi utilitatea unui asemenea sticker lipit pe parbrizul masinii tale?

Te asigur că niciuna. Nu are absolut nicio utilitate, nu te ajută cu nimic, doar îti mâzgălesti parbrizul inutil. Mai mult, există posibilitatea să-ti atragi antipatia si aversiunea vreunui politist care constată că nu ai nicio legătură cu organizatia respectivă.

Te sfătuiesc să nu lipesti asa ceva pe masina, pentru că nu te ajută cu nimic.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Mai mult decât atât, există şi riscul ca vreun "client" fidel al poliţiştilor să-şi facă de lucru cu cheia pe maşina ta parcată, crezând că este maşina unui poliţist. Sau să găseşti ceva salivă pe geam şi alte asemenea "beneficii" de care au parte poliţiştii.

• Apreciez 2
Publicat

Mie mi-au taiat cauciucul din cauza unui sticker de genul. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.