Jump to content
POLITISTI.ro

Instrainare talon


dan87

Recommended Posts

Buna ziua,

Mi-am vandut masina anul trecut in luna noiembrie, am fost la un birou de acte pentru intocmirea contractului de vanzare cumparare, apoi am scris pe talon numele viitorului propietar cu data si semnatura mea. A doua zi i-am trimis fisa fiscala de la primarie, mentionez ca nu am avut nici un fel de creanta bugetara de platit.

Astazi am zis sa merg la biroul de inmatriculari sa vad daca respectivul si-a trecut masina pe numele lui in termenul legal de 30 de zile, se pare ca acesta nu si-a trecut masina pe numele lui si apar tot eu in baza de date.

Domnul de acolo mi-a recomandat sa merg din nou la primarie sa scot o alta fisa fiscala deoarece cea veche a avut termen de 30 zile.

Merg la primarie si doamna de acolo mi-a zis ca alta fisa fiscala nu se mai elibereaza dar imi va da o adeverinta.

Urmeaza ca maine sa merg din nou la inmatriculari cu adeverinta,fisa fiscala (cea veche) copie ca originalul e la client,copie talon fata verso,o copie de buletin a mea + a noului propietar,contract vanzare cumparare in original,fisa de inmatriculare/transcriere vehicule si o cerere de instrainare catre noul propietar.

 

Intrebarea mea este ca dupa aceea voi aparea in continuare in baza de date? Nu mi-as dori sa iau eu eventualele amenzi facute de catre noul propietar.

Noul propietar are telefonul inchis! Trebuie sa ma adresez in instanta? Ce ma sfatuti sa fac?

 

Multumesc.

Link to comment
  • Moderator

@dan87

Dacă cumpărătorul refuză să perfecteze documentele şi să efectueze transcrierea dreptului de proprietate, vei fi nevoit să-l acţionezi în judecată, iar instanţa prin hotărârea care o va pronunţa îl va obliga să transcrie masina pe numele său.

Link to comment

Politia Romana nu se ocupa de inmatriculari!

Din anul 2002, la nivelul fiecarei prefecturi, exista Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Angajatii acestui serviciu nu sunt politisti, ci doar au grade profesionale ca ale politistilor si poarta, uneori, uniforme asemanatoare.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.