Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Instrainare talon

dan87

Question

Buna ziua,

Mi-am vandut masina anul trecut in luna noiembrie, am fost la un birou de acte pentru intocmirea contractului de vanzare cumparare, apoi am scris pe talon numele viitorului propietar cu data si semnatura mea. A doua zi i-am trimis fisa fiscala de la primarie, mentionez ca nu am avut nici un fel de creanta bugetara de platit.

Astazi am zis sa merg la biroul de inmatriculari sa vad daca respectivul si-a trecut masina pe numele lui in termenul legal de 30 de zile, se pare ca acesta nu si-a trecut masina pe numele lui si apar tot eu in baza de date.

Domnul de acolo mi-a recomandat sa merg din nou la primarie sa scot o alta fisa fiscala deoarece cea veche a avut termen de 30 zile.

Merg la primarie si doamna de acolo mi-a zis ca alta fisa fiscala nu se mai elibereaza dar imi va da o adeverinta.

Urmeaza ca maine sa merg din nou la inmatriculari cu adeverinta,fisa fiscala (cea veche) copie ca originalul e la client,copie talon fata verso,o copie de buletin a mea + a noului propietar,contract vanzare cumparare in original,fisa de inmatriculare/transcriere vehicule si o cerere de instrainare catre noul propietar.

Intrebarea mea este ca dupa aceea voi aparea in continuare in baza de date? Nu mi-as dori sa iau eu eventualele amenzi facute de catre noul propietar.

Noul propietar are telefonul inchis! Trebuie sa ma adresez in instanta? Ce ma sfatuti sa fac?

Multumesc.

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

@dan87

Dacă cumpărătorul refuză să perfecteze documentele şi să efectueze transcrierea dreptului de proprietate, vei fi nevoit să-l acţionezi în judecată, iar instanţa prin hotărârea care o va pronunţa îl va obliga să transcrie masina pe numele său.

• 0

Politia Romana nu se ocupa de inmatriculari!

Din anul 2002, la nivelul fiecarei prefecturi, exista Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Angajatii acestui serviciu nu sunt politisti, ci doar au grade profesionale ca ale politistilor si poarta, uneori, uniforme asemanatoare.

• 0

Da imi cer scuze, aveti dreptate m-am exprimat eu gresit, am fost la biroul de inmatriculari.

Da aveti dreptate, m-am exprimat eu gresit.