Jump to content
POLITISTI.ro

Se caută o fată de 14 ani din Agigea judeţul Constanţa


NewsBot

Recommended Posts

AŢI VĂZUT-O?

 

Poliţiştii din Constanţa caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa au fost sesizaţi că, la data de 20 ianuarie a.c., Guner Dilara, de 14 ani, din sat Agigea, comuna Agigea, judeţ Constanta, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

 

Minora are 1.50 m înălţime, 50 – 55 de kg., constituţie atletică, ochi căprui, rasă în cap, cu o coadă de 10 cm. în creştet, ten măsliniu, faţă rotundă.

 

big_minora.jpg

 

La data dispariţiei aceasta purta pantalon tip blue-jeans albastru, palton cu glugă roşu, lung, până la genunchi şi ghete tip blue-jeans cu talpă groasă.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
 

Sursa: IGPR

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.