Buna ziua,
Pe data de 13.01.2015, am avut parte de un eveniment nefericit undeva in Bucuresti, am derapat pe o portiune cu gheata si am acrosat un taximetrist. Strada mea fiind cu cedeaza trecerea, mi s-a retinut permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile. Acum din ce am inteles, trebuie sa dau un examen pentru redobandirea permisului, in caz ca il iau, mi se reduce "pedeapsa" cu o luna, in caz de esec sau neprezentare se prelungeste cu inca o luna.
Permisul de conducere este luat in judetul Prahova, iar eu acum am domiciliul in Bucuresti, incidentul s-a petrecut tot in Bucuresti
Mai am cateva zile si imi expira dovada de conducere si as dori sa demarez cat mai repede procedura de examinare si recuperare a permisului.
Intrebarea mea este: Unde trebuie sa ma adresez si sa ma inscriu la examen, in Bucuresti(unde am domiciliu)si aici as avea nevoie de indrumare pentru ca nu cunosc prea bine capitala, sau in Prahova(unde s-a emis permisul)? Cu ce acte trebuie sa ma prezint, si cu cat timp inainte de examinare?
Multumesc !
Question
iulian1980
Buna ziua, Pe data de 13.01.2015, am avut parte de un eveniment nefericit undeva in Bucuresti, am derapat pe o portiune cu gheata si am acrosat un taximetrist. Strada mea fiind cu cedeaza trecerea, mi s-a retinut permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile. Acum din ce am inteles, trebuie sa dau un examen pentru redobandirea permisului, in caz ca il iau, mi se reduce "pedeapsa" cu o luna, in caz de esec sau neprezentare se prelungeste cu inca o luna. Permisul de conducere este luat in judetul Prahova, iar eu acum am domiciliul in Bucuresti, incidentul s-a petrecut tot in Bucuresti Mai am cateva zile si imi expira dovada de conducere si as dori sa demarez cat mai repede procedura de examinare si recuperare a permisului. Intrebarea mea este: Unde trebuie sa ma adresez si sa ma inscriu la examen, in Bucuresti(unde am domiciliu)si aici as avea nevoie de indrumare pentru ca nu cunosc prea bine capitala, sau in Prahova(unde s-a emis permisul)? Cu ce acte trebuie sa ma prezint, si cu cat timp inainte de examinare? Multumesc !
3 answers to this question
Recommended Posts