Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Cât timp este valabilă vizita medicală la examenul pt permisul de conducere?

bogdandinpitesti

Question

Buna seara!
Am o intrebare la care nu am gasit raspuns pana acum.
Pe data de 30 decembrie 2013 am efectual vizita medicala in vederea inscrierii la scoala de soferi. Dosarul l-am scos din scoala pe data de 12 martie 2014.
Pot sustine proba practica in data de 13.01. 2015 fara sa mai fac o noua vizita medicala?

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Fisa medicala este valabila un an de zile de la data efectuarii, deci, in cazul tau, pana la data de 29.12.2014, inclusiv.

Cursul absolvit in cadrul unei scoli de conducatori auto in vederea obtinerii permisului de conducere, indiferent de categoria permisului, este valabil un an de zile de la data incheierii cursului (perioada este mentionata pe spatele fisei de scolarizare).

Nu poti sa sustii examenul, fie el teoretic sau practic, cu fisa medicala expirata.

• 0

Bună ziua. Îmi expiră valabilitatea permisului de conducere în luna Ianuarie 2023. Dacă îmi fac analizele medicale în luna Decembrie anul acesta 2022,sunt valabile luna viitoare în Ianuarie 2023???

Mulțumesc anticipat.

• 0
  • Moderator
în urmă cu 19 ore, SHOTOKAN a scris:

Dacă îmi fac analizele medicale în luna Decembrie anul acesta 2022,sunt valabile luna viitoare în Ianuarie 2023???

Fișa medicală pentru reînnoirea permisului de conducere este valabilă un an de la data eliberării.