Jump to content
POLITISTI.ro

Doi minori din Sighişoara dispăruţi de la domiciliu


NewsBot

Recommended Posts

DOI MINORI DE 12 ANI, DISPĂRUŢI DE LA DOMICILIU

 

Poliţiştii din Sighişoara caută doi minori, de 12 ani, care au plecat de acasă şi nu au mai revenit până în prezent.

 

Poliţia Municipiului Sighişoara a fost sesizată la data de 22 ianuarie a.c., cu privire la faptul că doi minori, în vârstă de 12 ani, au plecat de la domiciliu şi până în prezent nu s-au mai întors.

 

Din verificări a rezultat că cei doi au plecat de acasă împreună, la data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, după terminarea orelor de curs.  

 

La data plecării minorul DANCIU DANIEL GABRIEL era îmbrăcat cu o jachetă  de fâş, de culoare neagră, blugi albaştri iar în picioare avea cizme din piele întoarsă.

 

Semnalmente: înălţime 1.50 m, 40-45 de kg., atletic, păr creţ, tuns scurt, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare.

 

De asemenea, la data dispariţiei, minorul BALAZS CSABA IANOŞ purta o jachetă  din fâş, cu glugă, de culoare neagră, blugi albaştri, iar în picioare avea pantofi sport de culoare maro închis, cu şireturi.

 

Semnalmente: înălţime aprox. 1,40 m, 45 kg, solid, ochi verzi, ten deschis, cu pistrui,  păr şaten, cu cărare pe partea stângă, tuns scurt, poartă ochelari de vedere pe care în momentul plecării de la domiciliu i-a lăsat acasă. Minorul are o cicatrice de la o operaţie de apendicită.

 

big_2015-01-23_09.23.10.jpg

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Sursă: IGPR

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.