Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Intenţionez să-mi cumpăr un pistol, dar am câteva nelămuriri

Lupino

Question

vă salut domnilor. înainte de a vă adresa câteva întrebări, menționez că sunt militar în activitate, caporal mai exact. doresc să achiziționez un glock, pentru siguranța mea și a familiei, am domiciliul în zona rurală, unde personalul poliției este foarte redus și au resurse extrem de puține pentru aria foarte mare ce o au de acoperit. rata infracționalității a crescut, populația de etnie rromă constituie cam o treime din efectivul total al localității, au fost multe cazuri in care au intrat peste oameni in case. solicit îndrumarea dumneavoastră cu privire la câteva aspecte:

*intr-un articol de lege am citit ca pot detine pistol cu munitie de razboi chiar si dupa trecerea in rezerva. dar nu era specificat un aspect si anume: care sunt procedurile legale? trebuie sa obtin un permis la trecerea in rezerva, sau chiar si in activitate?

*in ce poligon din zona Bucurestiului pot executa trageri de antrenament in calitate de civil, cu un instructor? mentionez ca nu am tras decât cu bătrânul 7,65 ( Carpati ) si voi avea nevoie de instruire de la un armurier sau instructor pentru intretinere

*de unde pot achizitiona un Glock 17 si la ce pret? nu cunosc magazine de specialitate, iar pe net am gasit doar tâmpenii pentru airsoft

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0

Poti trage ca civil la orice poligon privat, cu conditia sa respecti instructiunile de securitate si conduita. In ceea ce priveste obtinerea permisului de port arma letala pentru paza si aparare, trebuie sa indeplinesti conditiile din legea 295/2004 art.13 alin.(2) si art. 14 alin. (1). Permisul iti este acordat o singura data si se vizeaza la fiecare 5 ani de la data emiterii. Pretul este in jur de 3200 lei la reprezentanta Glock Romania. Daca am gresit cu ceva va rog sa ma corectati sau sa completati..