Jump to content
POLITISTI.ro

Transport ilegal de produse petroliere


NewsBot

Recommended Posts

CERCETAT PENTRU TRANSPORT ILEGAL DE PRODUSE PETROLIERE

 

Poliţiştii din Argeş au indisponibiliozat 2.000 de litri de produs petrolier, de la un bărbat care îi transporta fără documente legale. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului au depistat, pe Drumul Naţional 67 B, în localitatea Moşoaia, un bărbat, de 39 de ani, din Pitesti, care transporta, cu o autoutilitară, aproximativ 2.000 de litri de produs energetic petrolier, fără documente de provenienţă sau de însoţire a transportului.

 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere sau transportul unui produs accizabil în afara antrepozitului fiscal autorizat, iar produsul petrolier a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

 

Din verificări a rezultat că autoutilitara folosită la transport avea inspecţia tehnică periodică expirată, astfel că poliţiştii l-au sancţionat sancţionat contravenţional pe cel în cauză cu amendă de 877.5 de lei şi au retras certificatul de înmatriculare al autovehiculului.
 

Sursa: IPJ Arges

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.