Jump to content
POLITISTI.ro

Un fost politist si-a impuscat familia

Postare recomandată

Publicat

Noi redactorii scriem dupa regulile de redactare, ceea ce fac editorii cu materialele noastre dupa ce le predam, nu mai tine de noi.

Daca aveam o parere proasta despre politisti nu mai eram pe forumul acesta.

Daca dupa un an pe acest forum si dupa tot ce am postat pe aici nu am reusit sa va conving ca eu nu am nimic impotriva voastra, probabil eu sunt cea care sta prost la capitolul inteligenta.

Scuze de off topic, asta e ultimul post.

Publicat

bestkyky, toate faptele ce s-au intamplat acolo tin strict de intimitatea acelei familii, nu are legatura cu nimic altceva si nimeni n-o sa stie vreodata ce-a fost cu adevarat in capul acelui om. Atat si nimic mai mult...

• Apreciez 1
Publicat

Asa este, dar aceasta intamplare ar putea fi o lectie pentru noi toti! Am putea invata ca uneori este mai bine sa nu mai uram atat, sa nu mai punem accent pe persoanele din jurul nostru si, cel mai important, sa ne punem propria persoana mai presus de orice si de oricine. Poate suna putin egoist ce spun acum, dar eu merg pe zicala:"Imi pare rau de tine, dar de mine mi se rupe sufletul!".

Am ajuns la concluzia asta pentru ca, uneori, viata iti rezerva surprize, nu tocmai placute, din partea celor apropiati! Asadar , daca nici eu nu am grija de mine, nu ma respect, de la altul nici atat nu astept astfel de tratamente.

Publicat (modificat)

Vad ca spiritele s-au incins.

Un proverb romanesc spune ca un scartait de strune:

Despre morti numai de bine.

Cred ca are cine sa-l judece pentru ce a facut.

Ce a fost in familia lui a stiut el cu sotia si stiu cei doi copii care traiesc.

Parerea mea.

Dragi colegi va spun ,pentru cei care nu stiti, ca asta este meseria ziaristilor.

Si ceva foarte important.

Titlul articolului vinde ziarul.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 2
Publicat

asa e, despre morti numai de bine, insa sub nici o forma nu sunt de acord cu astfel de gesturi pe care le consider incalificabile si de neconceput pt un om

Publicat

Aseara pe Protv, Stire " senzationala" : Sotia fostului nr. 2 din politia suceveana s-a sinucis! Deci cum era treaba cu presa?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.