Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

stau in chirie,cu contract si din motive banesti,trebuie sa renunt inainte de termen,propietarul refuza sa imi restituie cei 340 euro (garantia),bazandu-se pe contract si ca nu am respectat acesta.mie mi se pare incorect deoarece l-am anuntat pe domnul propietar cu o luna inainte,si am insistat sa platesc cheltuielile la zi pt a primi garantia completa.totul bine si frumos,pana zilele trecute cand mia spus ca nu voi primi nici o garantie,si sa platesc cheltuielile ce mai sunt, si sa plec cat mai repede ca sa nu mai acumulez alte cheltuieli.Bun.nu s-a respectat ''termenul sederii'' ,chit ca eu am anuntat cu 30 de zile inainte (din bun simt) ,dar domnul de cate ori i-am zis ca platesc cheltuielile sa primesc garantia completa nu zicea nimic ca nu ii primesc,pana ieri,si nici ca trebuia sa anunt cu 60 de zile ca asa scrie in contract sau chestii de genul.omul parea intelegator,pana ieri.ce pot face ca sa mi se restituie garantia ? va rog ajutati-ma.multumesc

• Moderator
Publicat

În acest caz este vorba de un litigiu de natură civilă. Trebuie să apelezi la un birou de mediere şi ulterior, dacă nu vă înţelegeţi, să îl chemi în judecată. Poliţia nu are competenţe în astfel de situaţii.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.