Jump to content
POLITISTI.ro

Minoră de 14 ani, din comuna Finiş, Judeţul Bihor, dispărută


NewsBot

Recommended Posts

MINORĂ DISPĂRUTĂ, CĂUTATĂ DE POLIŢIŞTI
 
Poliţiştii din Bihor desfăşoară activităţi de căutare a unei minore de 14 ani, dispărută de la domiciliu.
 
La data de 6 ianuarie a.c., SZABO BERNADETT, de 14 ani, din comuna Finiş, Judeţul Bihor, a plecat de la o şcoală din municipiul Beiuş, ale cărei cursuri le urmează, fără a ajunge la domiciliu.
 
SEMNALMENTE: 1,65 m înălţime, 50 de kg., constituţie normală, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, de lungime medie, purtat legat în coadă la spate, nu are semne particulare.
 
La momentul dispariţiei, aceasta purta jachetă bleumarin din fâş, fular roşu cu negru, bluză din lână maro deschis, pantaloni negri, mulaţi, bocanci negri şi avea un ghiozdan galben cu dungi negre.
 
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
Sursa: IPJ Bihor
 
post-2-0-58056300-1420650529_thumb.jpg
Link to comment
  • Member

"A FOST GĂSITĂ! SZABO BERNADETT, de 14 ani, din Finiş, judeţul Bihor, a plecat marţi, 6 ianuarie, de la şcoala din Beiuş unde învaţă şi nu a mai ajuns acasă. Ea a fost găsită în scurt timp de poliţişti. Se afla în Oradea şi s-a întors acasă"

 

sursa digi24 Oradea

  • Upvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.