AlexChirila Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Am o scurta intrebare, media la purtare i-mi iese undeva pe la 7,8 ( imi mai trebuie 2 sutimi) am vazut pe site ca nu trebuie sa fie mai mica de 8, daca as anexa o adeverinta eliberata de scoala prin care sa rezulte ca acea medie la purtare a fost scazut din alte motive decat cele legate de un comportament necorespunzator as avea vreo sansa? Acum sigur o sa incepeti ca nu ai ce cauta daca ai media asta si chestii de genu dar daca sunte-ti generatia de dupa 90 sigur stiti stilul profesorilor care i-ti scadeau nota la purtare daca nu aveai papuci de schimb ori daca era uniforma obligatorie si nu aveai o zi cravata i-ti scadea nota la purtare! Spuneti-mi va rog daca ati mai intalnit cazuri de genu si cum au rezolvat aceasta problema sau ce as putea face sa intru la o scoala de agenti de politie cu media asta si daca am vreo sansa ca sa nu imi mai fac sperante aiurea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru BGeorge Posted January 7, 2015 Membru Share Posted January 7, 2015 Scrie clar in regulament sa nu fie sub 8. Poti sa anexezi cate acte vrei tu, nota la purtare se scade pentru indisciplina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted January 7, 2015 Moderator Share Posted January 7, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAlexandru Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Poti avea scazuta nota la purtare si pentru absente , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted January 14, 2015 Moderator Share Posted January 14, 2015 Absenteismul şcolar e tot un act de indisciplină. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Roby Posted January 14, 2015 Membru Share Posted January 14, 2015 Nu prea ai ce cauta la Politie cu nota la purtare scazuta.... Insa, pe langa asta, tu trebuie sa te mai pregatesti intens si la gramatica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts