Jump to content
POLITISTI.ro

Nota la purtare afectează înscrierea la scolile de poliţie


AlexChirila

Recommended Posts

Am o scurta intrebare, media la purtare i-mi iese undeva pe la 7,8 ( imi mai trebuie 2 sutimi) am vazut pe site ca nu trebuie sa fie mai mica de 8, daca as anexa o adeverinta eliberata de scoala prin care sa rezulte ca acea medie la purtare a fost scazut din alte motive decat cele legate de un comportament necorespunzator as avea vreo sansa?

Acum sigur o sa incepeti ca nu ai ce cauta daca ai media asta si chestii de genu dar daca sunte-ti generatia de dupa 90 sigur stiti stilul profesorilor care i-ti scadeau nota la purtare daca nu aveai papuci de schimb ori daca era uniforma obligatorie si nu aveai o zi cravata i-ti scadea nota la purtare!

Spuneti-mi va rog daca ati mai intalnit cazuri de genu si cum au rezolvat aceasta problema sau ce as putea face sa intru la o scoala de agenti de politie cu media asta si daca am vreo sansa ca sa nu imi mai fac sperante aiurea!

Link to comment
  • Active member

Nu prea ai ce cauta la Politie cu nota la purtare scazuta....
Insa, pe langa asta, tu trebuie sa te mai pregatesti intens si la gramatica

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.