Jump to content
POLITISTI.ro

Retinerea Permisului


drakke

Recommended Posts

Zilele trecute mi s-a luat permisul pt depasire pe linie continuua,mi s-a dat dovata pe 15 zile dupa care 30 de zile suspendarea, as avea si eu cateva intrebari, daca fac contestatie si pierd procesul mi se mareste perioda de suspendare? punctele acumulate anterior se sterg? Cea ma inportanta intrebare: tinand cont ca e prima suspendare, daca fac o cerere sa sustin examenul din nou(proba scrisa) mi se poate reduce perioada de suspendare sau este valabila doar in cazul suspendarilor cu o durata mai mare de timp? Multumesc

Link to comment
  • Moderator

Suspendarea exercitarii dreptului de a conduce anuleaza toate punctele de penalizare acumulate pana in acel moment.

Perioadele de suspendare se pot reduce, dar nu mai putin de 30 de zile. Detalii gasesti aici:

Link to comment

Am intalnit personal o situatie in care unui conducator auto i s-au intocmit 4 procese verbale pt nerespectarea culorii rosii a semaforului electric (in decursul unei perioade oarecare), din care a decis sa conteste 2.

Pt cele doua pv-uri contestate instanta a hotarat cate 60 de zile de suspendare intrucat nu a venit cu probe concrete insa juristul politiei da!

Astfel ca nemultumindu-se cu cele 4 luni initiale de suspendare a trebuit sa stea 6.... (plus inca una ca nu a predat permisul :ner: )

Si chiar nu glumesc. Personajul a continuat sa conduca si ne-am intalnit intr-o seara la ^un pahar de declaratii^ la udriste... :naughty:

NU as vrea sa te descurajez insa e bine sa cunosti cam toate situatiile in care te pot pune deciziile tale.... (sa nu zici ca nu ti-am spus :emo-yessir: )

Link to comment

Chestia asta cu ,,contestatu,, a intrat adanc in creierii Romanilor,in loc sa se gandeasca cum sa faca ca pe viitor sa nu mai greseasca,ei hop top se gandesc ce sa minta in contestatie :doh: noroc ca de la un timp mai le da cu flit judecatorii (probabil i-a baga BASE in prinza ca au nevoie de bani la buget ) :D

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.