gigitlx Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Sinteza istorie din cele 7 manuale+teste grila istorie,romana,engleza,doresc discutii pe grila sau schimb de materiale in vedrea unei mai bune pregatiri pentru admitere.Bafta si mult noroc la admiterea din vara 2011! Link to comment
GuessWho Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 nu va mai fi admitere in vara ) din cate stiu 1 Link to comment
VladM Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 nu va mai fi admitere in vara ) din cate stiu Ai dovezi, sau surse sigure in ceea ce priveste asta? Link to comment
VictorL Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 (edited) Nu mai vorbiti aiurea pe marginea subiectului. Asteptati sa se publice informatiile privind admiterea pe site-urile institutiilor de invatamant ale MAI. Pana atunci, bafta cu pregatirea. Edited April 10, 2011 by VictorL 1 Link to comment
bellaisastely Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 cei de la IPJ Cta mi-au spus ca pe 15 aprilie vor afisa info.privind admiterea...deci rabdare,sunt curioasa daca se tin de cuvant. Link to comment
hebe Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 nu are nimeni in format digital ceva materiale pentru pregatirea admiterii? postati, va rog Link to comment
Stalin Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Salut!Poti intra pe site-ul academiei la sectiunea Admitere,acolo vei gasi "Subiecte si raspunsuri".Succes! Link to comment
Recommended Posts