Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme cu vecina

Postare recomandată

Publicat

cand m-am mutat in noul apartament am dat 2 gauri in pereti ca sa am si eu cuier ca toti oamenii, tin sa mentionez ca nu era ora de liniste si la ora 10 bate cineva la usa ( eu pe jumatate adormit ) cum am mutat mobila etc nu m-am ridicat din pat sa raspund cand urmatoarea zi sunt chemat la politie si le-am explicat politailor ce s-o intamplat si ei au inceput sa rada, dupa ce am venit de la politie ma intalnesc cu administratoru blocului si mi-o zis ca vecina de sus a chemat politia. dupa ce s-a intamplat faza asta dupa o luna maxim imi inunda apartamentul ( vecina de sus ce o chemat politia ) si acum o ramas in bucatarie pe tavan se vede ca o fost inundat o venit si-o cerut scuze dar eu era cat pe ce s-o scot afara din casa am zis ca bine si i-am inchis usa in fata, de cateva luni are probleme cu muzica.. acum 2 zile ma intalnesc cu administratoru blocului ( sta usa-n usa cu mine ) si o zis ca iara am reclamatia de la doamna de sus ca dau muzica prea tare tin sa anunt ca nu am dat muzica chiar asa tare si nici nu era ora de liniste si nu stiu cum se intampla ca doar ea are treaba ca dau muzica tare si ceilalti vecini culmea ca nu aud muzica. astazi ma intalnesc iara cu administratoru si o zis ca iara o venit vecina de sus la el sa ma reclame ca cheama politia ( iara ) ca dau muzica tare.. eu de ce pot sa ma folosesc ca sa ma apar ? tin sa mentionez ca mi-o inundat apartamentu si doar ea are probleme cu muzica ca ascult tare chit ca am dat N petreceri acasa seara si nimeni nu mi-o avut treaba dar ea e mai cu mot

• Displace 3
  • Membru
Publicat

1. In sectia de politie vei gasi politisti, nu politai.

2. Daca zici ca ai dat N petreceri, imi imaginez ca muzica a fost destul de tare incat sa deranjeze. Faptul a a venit doar ea la usa ta nu e un argument.

3. Pentru stricaciunile provocate de inundarea apartamentului o poti chema in instanta pe cale civila.

4. Daca lumea o stie ca fiind o persoana dificila, inclusiv politistii  de la sectie, si se stie ca de regula face sesizari nefondate nu prea ai de ce sa iti faci griji

• Apreciez 1
Publicat

multumesc pt raspuns.

am dat n petreceri da si doar pe ea o deranjat-o si vecina de langa mine are copil mic si nu mi-o avut treaba nimeni de pe etaju meu doar vecina ce sta la 8. daca nu e ora de liniste pot da muzica la maxim si anunta degeaba politia atunci ?

am vorbit si cu ai mei si or zis ca daca mai cheama odata politia or s-o cheme in istanta ca deja e prea de tot eu stau singur in apartament si ai mei si-or dat seama ca exagereaza dupa ce or stat de vorba cu administratoru blocului

• Displace 7
  • Moderator
Publicat

Pune mâna pe carte pentru că scrii ca un analfabet şi renunţă la petreceri ori la dat muzica la maxim. Când locuieşti într-un bloc ai dreptul să faci ce vrei atâta timp cât nu-i deranjează pe ceilalţi locatari.

Nu eşti buricul pământului, iar aşa cum tu consideri că ai drepturi, tot aşa au şi vecinii tăi dreptul la linişte.

Dacă vrei muzică la maxim, mergi la discotecă.

• Apreciez 2
  • Membru activ
Publicat (modificat)

La cum scrii (o facut, o dres), se pare ca esti din Ardeal, ceea ce e imposibil sa se intample asa ceva in Ardeal. Lumea e civilizata acolo, nu precum miticii de Bucuresti sau oltenii. Acolo e leaganul civilizatiei. Nu. Deci, nu pot sa cred ca e real ce se intampla si ce faci tu acolo. Chiar nu cred. Nu un ardelean. Daca erai oltean sau moldovean vedeam posibila lipsa de bun simt si tupeul de care dai tu dovada. 

Lasand gluma la o parte, te-ai gandit ca poate vecinii tai au prea mult bun simt sa-ti bata obrazul?! Tot tu ameninti cu instanta. Macar ai habar ce inseamna asta sau mesteci cuvinte asa? Dar, oricum voi sunteti ardeleni, deci nu are cum sa se intample asa ceva.

Modificat de Ben
  • Apreciez 3
  • Displace 3
Publicat

Ben, cine iti da dreptul sa jignesti o categorie de oameni in functie de zona geografica in care locuiesc? De ce crezi tu ca toti oltenii si toti moldovenii sunt lipsiti de bun simt? Te rog sa te controlezi ca ai depasit limitele. Ai incept sa-i iei pe multi "la misto" si sa te crezi superior. Daca vrei ii dai omului un sfat, daca nu il ignori, insa personal consider ca atitudinea ta nu este corespunzatoare.

• Apreciez 1
  • Membru activ
Publicat

N-ai cum sa intelegi ce am vrut sa scriu mai sus pt ca nu ma cunosti si nici de unde sunt.

Bine, mai e o chestie numita ironie (sau auto-ironie) care poate e prea subtila pt dvs, dle pedagog. Va rog, nu ma certati!

• Apreciez 2
  • Displace 4
Publicat

Ben in felul in care ai spus-o nu prea pare a ironie, sau ai fost tu prea subtil si eu m-am aprins prea repede, cum spui tu. Ar fii bine, insa nu este prima data cand ai  folosit astfel de "ironii". Eu chiar ma bucur daca a fost doar o ironie, m-ai linistit oarecum :good:. Macar intre noi sa ne respectam mai mult pentru ca dusmani avem cu totii la orice colt.  

• Apreciez 1
Publicat

Fu ironie, sa ma bag intr-una din categorii:

Lasand gluma la o parte,...

Dar sunt de acord ca se poate intelege si altceva.

Servus, no!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.