Jump to content
POLITISTI.ro

Trupele speciale - mascati

Postare recomandată

Publicat

Buna seara! Numele meu este Sorin, am 24 de ani si sunt agent de politie cu 2 ani vechime. Stiu ca trebuie sa fac cei 3 ani de vechime si faptul ca la admitere vor fi politisti dinainte selectionati. Cine selectioneaza dinainte cum are loc acest proces? Ce trebuie sa fac ca sa fiu selectionat pentru a participa la concurs?

Am 1,87 m inaltime, 75 kg. nu sunt ft gras, dar lucrez la asta intens, de 2 luni fac sala 4-5 sedinte pe saptamana, cred ca intr-un an rezolv problema asta. am stat intotdeauna ft bine cu sportul, am practicat ft mult timp fotbal si in special handbal.

Dpdv psihic stau ft bine, nu sunt instabil emotional sau alte chestii de genul.

O alta cerinta la care stau ft bine este tragerea cu armamentul. Am fost selectionat si am participat la concursul de tir din Scoala de Agenti de la Campina, unde m-am descurcat ft bine.

Ce alte conditii trebuie sa mai indeplinesc pentru a fi selectionat pentru concurs?

• Marius a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.