anddu07 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Buna seara! Numele meu este Sorin, am 24 de ani si sunt agent de politie cu 2 ani vechime. Stiu ca trebuie sa fac cei 3 ani de vechime si faptul ca la admitere vor fi politisti dinainte selectionati. Cine selectioneaza dinainte cum are loc acest proces? Ce trebuie sa fac ca sa fiu selectionat pentru a participa la concurs? Am 1,87 m inaltime, 75 kg. nu sunt ft gras, dar lucrez la asta intens, de 2 luni fac sala 4-5 sedinte pe saptamana, cred ca intr-un an rezolv problema asta. am stat intotdeauna ft bine cu sportul, am practicat ft mult timp fotbal si in special handbal. Dpdv psihic stau ft bine, nu sunt instabil emotional sau alte chestii de genul. O alta cerinta la care stau ft bine este tragerea cu armamentul. Am fost selectionat si am participat la concursul de tir din Scoala de Agenti de la Campina, unde m-am descurcat ft bine. Ce alte conditii trebuie sa mai indeplinesc pentru a fi selectionat pentru concurs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Ben Posted December 8, 2014 Membru Share Posted December 8, 2014 Sa fii politist. Ma indoiesc ca esti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted December 8, 2014 Moderator Share Posted December 8, 2014 Nici eu nu cred că e poliţist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts