Jump to content
POLITISTI.ro

Grade pt uniforma de serviciu

DjGalaxy

Recommended Posts

Salutare.cine ma poate ajuta cu niste perechi de grade pentru agent principal???donatie,vanzAre,informatii de unde pot achizitiona la un pret rezonabil.Multumesc

Ai incercat la cei de la Echipament? Iti vor opri banii pe fisa de echipament pentru anul 2015.

Esti politist? :hmmmt:

Salut am incercat dar problema e ca nu au nici de ag.pr. Si nici pentru cei care sunt a.s.p..Si da sunt politist .am incercat sa dovedesc ca sa devin membru pe forum ,,cu acte in regula,,da nu am om de legatura care sa imi recunoasca calitatea de politist

N-ai colegi in Bucuresti?

Aici ai cel putin patru locuri de unde le poti achizitiona.

Sunt in jur de 30 de lei parca.

Totusi, n-au la magazie?

Ciudat!

Se stia ca se vor face avansari iar magaziile ar fi trebuit sa fie ”alimentate”.

Tine de management.

Nici colegi care au fost facuti ASA din AP n-ai?

Vezi ca trebuie sa schimbi si legitimatia si cam stai vreo luna jumate - doua si dupa aia.

Nu au la magazie.E o vesnica problema cu lipsa gradelor de ag.pr. si a celor de a.s.p.Am zis ca incerc sa fac rost de la colegi de prin tara .Si da stiu ca trebuie sa ne schimbam legitimatia ca ne-au anuntat, dar se va intampla dupa sarbatori.

Si eu am intampinat astfel de problema si am mers la o broderie si am rezolvat ,se poate broda gradele profesionale si iesi mai ieftin 2 lei /bucata.

• 2 months later...
  • Membru

Pe strada Fantanica, sector 2, Bucuresti este una dintre fabricile care produce, printre altele, grade profesionale pentru Politie.

Eu mi-am cumparat zilele trecute cu 30 lei perechea.

P.S : Ai nevoie de legitimatie .

• Membru

O sa am nevoie si eu, mai multe detalii : nr. imobilului sau numele firmei, un reper? Ms anticipat.  :beer:

• Membru

Am dat un search si am gasit; 

Condor Style Co S.r.l

Adresă: Str. Fantanica Nr. 38 Localitate: 021805 Bucureşti - Sector 2  Telefon: 0212/504.053  Fax: 0212/509.036

E corect?

Cei de la  „Adina”, vând gradele de agenți la preț de grade pentru chestori. Am zis că nu mai merg la ei cât voi fi polițist.

• Upvote 2

• 2 weeks later...
  • Membru

Am dat un search si am gasit; 

Condor Style Co S.r.l

Adresă: Str. Fantanica Nr. 38 Localitate: 021805 Bucureşti - Sector 2  Telefon: 0212/504.053  Fax: 0212/509.036

E corect?

Cred ca da.

Este o institutie cu mai multe firme acolo din cate mi-am dat eu seama iar atunci cand am intrat, am vorbit cu paznicul de la intrare si m-a indrumat catre grade :)

Ca si reper este aproape de zona Piata Delfinului - Pod Doamna Ghica .

• 2 weeks later...
  • 2 years later...

Avem vreun coleg darnic, ce a trecut de pragul de agent principal, si doreste sa isi vanda gradele de AP ? (in Bucuresti)