DjGalaxy Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Salutare.cine ma poate ajuta cu niste perechi de grade pentru agent principal???donatie,vanzAre,informatii de unde pot achizitiona la un pret rezonabil.Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sache Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Ai incercat la cei de la Echipament? Iti vor opri banii pe fisa de echipament pentru anul 2015. Esti politist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGalaxy Posted December 3, 2014 Author Share Posted December 3, 2014 Salut am incercat dar problema e ca nu au nici de ag.pr. Si nici pentru cei care sunt a.s.p..Si da sunt politist .am incercat sa dovedesc ca sa devin membru pe forum ,,cu acte in regula,,da nu am om de legatura care sa imi recunoasca calitatea de politist Link to comment Share on other sites More sharing options...
genessys30 Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 N-ai colegi in Bucuresti? Aici ai cel putin patru locuri de unde le poti achizitiona. Sunt in jur de 30 de lei parca. Totusi, n-au la magazie? Ciudat! Se stia ca se vor face avansari iar magaziile ar fi trebuit sa fie ”alimentate”. Tine de management. Nici colegi care au fost facuti ASA din AP n-ai? Vezi ca trebuie sa schimbi si legitimatia si cam stai vreo luna jumate - doua si dupa aia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGalaxy Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 Nu au la magazie.E o vesnica problema cu lipsa gradelor de ag.pr. si a celor de a.s.p.Am zis ca incerc sa fac rost de la colegi de prin tara .Si da stiu ca trebuie sa ne schimbam legitimatia ca ne-au anuntat, dar se va intampla dupa sarbatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGalaxy Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 Dragi colegi problema rezolvata. Va multumesc.Sper sa fiu ajutat cu recunoasterea calitatii de politist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iav Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Vezi la Adina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
terminator71 Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Si eu am intampinat astfel de problema si am mers la o broderie si am rezolvat ,se poate broda gradele profesionale si iesi mai ieftin 2 lei /bucata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gemeni Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 La Adina nu au grade pentru Politia Romana...gasesti pentru "prostia locala", "jaci" si alte categorii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VL90JON Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 45 lei...la Gara de Nord ((((((((((((( 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielConstantin Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Cine ma poate ajuta cu brodatul unor grade? Raman dator de cinste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru badboyradu Posted March 5, 2015 Membru Share Posted March 5, 2015 Pe strada Fantanica, sector 2, Bucuresti este una dintre fabricile care produce, printre altele, grade profesionale pentru Politie. Eu mi-am cumparat zilele trecute cu 30 lei perechea. P.S : Ai nevoie de legitimatie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru DanielBAD Posted March 5, 2015 Membru Share Posted March 5, 2015 O sa am nevoie si eu, mai multe detalii : nr. imobilului sau numele firmei, un reper? Ms anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru DanielBAD Posted March 6, 2015 Membru Share Posted March 6, 2015 Am dat un search si am gasit; Condor Style Co S.r.l Adresă: Str. Fantanica Nr. 38 Localitate: 021805 Bucureşti - Sector 2 Telefon: 0212/504.053 Fax: 0212/509.036 E corect? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iav Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Cei de la „Adina”, vând gradele de agenți la preț de grade pentru chestori. Am zis că nu mai merg la ei cât voi fi polițist. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru badboyradu Posted March 15, 2015 Membru Share Posted March 15, 2015 Am dat un search si am gasit; Condor Style Co S.r.l Adresă: Str. Fantanica Nr. 38 Localitate: 021805 Bucureşti - Sector 2 Telefon: 0212/504.053 Fax: 0212/509.036 E corect? Cred ca da. Este o institutie cu mai multe firme acolo din cate mi-am dat eu seama iar atunci cand am intrat, am vorbit cu paznicul de la intrare si m-a indrumat catre grade Ca si reper este aproape de zona Piata Delfinului - Pod Doamna Ghica . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Ben Posted March 24, 2015 Membru Share Posted March 24, 2015 Are careva grade de inspector in plus de care nu mai are nevoie? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted March 24, 2015 Moderator Share Posted March 24, 2015 Să fie curate şi apretate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Ben Posted March 24, 2015 Membru Share Posted March 24, 2015 Musai Se pare ca e saracie mare la magazia de echipamente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechnoCop Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Avem vreun coleg darnic, ce a trecut de pragul de agent principal, si doreste sa isi vanda gradele de AP ? (in Bucuresti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechnoCop Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 In concluzie, direcția Gara de Nord, la Monica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts