Jump to content
POLITISTI.ro

Ghidul privind incompatibilitatile si conflictele de interes

Postare recomandată

• 4 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

salut, Nu ştiu dacă am postat tocmai unde  trebuie  dar vă rog să mă ajutaţi. Dacă închiriez apartamentul  proprietate personală ( cu contract de închiriere, legal), poate fi interpretată ca faptă asimilată faptelor de corupţie? adică efectuarea de operaţiuni financiare.

Modificat de budu
Publicat

Pai daca platesti impozite la stat pe venitul realizat ce legatura are cu....,,coruptia"?

Publicat

am discutat şi cu alte persoane aspectul acesta iar părerile au fost împărţite, cu toate că cei care au zis că nu este legal să-l închiriezi, nici nu au argumentat de ce. Nelămurirea mea în privinţa că daca nu este legal să-l închiriez (cu contract), fiind funcţionar public cu statut special, ce prevedere legală încalc?

Publicat

Nu exista nicio prevedere legala care sa iti interzica sa inchiriezi un bun care iti apartine atata timp cat platesti impozit pe venitul realizat. 

Ai un apartament care iti apartine inchiriaza-l cu un contrat legal inregistrat la administratia financiara. Multa sanatate! Vorba unui coleg....hai noroc!

• Apreciez 2
  • 4 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

Un funcționar public (fara statut special ;-) )cu venitul declarat, vreme de 3 ani, în declaratia de avere greșit(așa pretinde el...."am greșit, frate !  ....sunt om !....greșesc și eu ! ".....trei ani a gresit, saracu' ! ) adica anul I 23.000 real -declarat 11.000 soția 4000 ( cmd ? ? ? )  anul II 25.000- declarat 12500, soția 4000, anul III 19.000- sotia 4000 ) cam ce șanse are să ajungă în instanță sau să ia amendă ? Întreb fiindcă practică judiciară pe asemenea speta am găsit doar cazul unui funcționar public (functionar de primarie ) care a scăpat cu sup pe vcp .... 

Modificat de axle15
.
Publicat

@axle15

O pune de un dosar penal din start-3 rânduri la ANI ca denunt: să spunem ca greșești odată dar nu ani la rând și scuze dar 4000 lei/an salariu nici nepoata-mea nu înghite ..... Iar pe chestia cu practica probabil nu ai săpat adânc !

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.