Jump to content
POLITISTI.ro

Problema medicala - Talasemie minoră

Postare recomandată

Publicat

Buna seara !  Momentan sunt elev in clasa a-12a si de 3 luni am inceput pregatirile pentru proba sportiva . La o analiza medicala recenta s-a descoperit ca am Talasemie minora. Se pot trece probele medicale tinand cont de aceasta boala???

• Moderator
Publicat

Talasemia este o boală a sângelui ereditara cu transmitere genetica,  de la o generaţie la alta în care organismul produce prea putina hemoglobina.

Hemoglobina ajută celulele roşii să distribuie oxigenul în toate celulele organismului.

Nivelul scăzut al hemoglobinei duce la anemie care se manifestă prin slăbiciune şi oboseală. Cazurile severe de anemie duc la afectarea organelor şi chiar mai rău.

Ca o părere neavizată, eu nu cred că vei trece examinarea medicală, pentru că această afecţiune are repercursiuni asupra capacităţii de efort.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.