Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebari despre admitere 2015


Laurentiugeorge

Recommended Posts

Va salut cu drag si respect!

Deschid acest topic pentru intrebari, nelamuriri si alte discutii legate de admiterea 2015 la Academia de Politie si Scoala de Agenti de Politie. Devreme, adevarat, dar cu scopul de a stimula interesul privind urmatorul concurs de admitere.

.

Incep eu cu o nelamurire:

Am fost la facultate 1 an la buget si vreau sa incerc la ACADEMIE. Pornind de la aceasta idee, am auzit vorbe din stanga si din dreapta cum ca nu mai pot participa la concursul de admitere sub nicio forma. Am auzit, insa, pe altii vorbind cum ca as putea dar trebuie sa fac o cerere sau ceva de genul iar acel an pe care 'l-am consumat din buget' (ca sa ii spun asa) il voi plati in cazul in care voi fi declarat admis... Ma poate lamuri cineva privind acest aspect? Multumesc!

.

Va doresc multa bafta!

Link to comment

Buna. Stiu ca e cam devreme dar are cineva habar daca se scot in 2015 locuri la academie la fr si numarul lor? Macar ceva zvonuri daca s-au auzit...cifrele oficiale din cate am vazut in anii anteriori se publica prin luna aprilie- mai... ms

 • Upvote 2
 • Downvote 3
Link to comment

Salutari... daca am urmat cursurile facultatii de Alimentatie si Turism, specializarea Controlul si expertiza produselor alimentare, pot urma un program de master la Academia de Politie? Va multumesc . 

Link to comment

Din cate stiu, daca ai fost la o facultate la buget trebuie sa platesti anul la academie.Suma este in valoare de cca 2000 de euro din cate am inteles.

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

Buna, cu siguranta anul acesta se va reveni la inaltimea care a fost si in anii trecuti, am doar o curiozitate, pot obtine o derogare, avand in vedere faptul ca am 1,64?

Arianne, anul acesta a fost 1.65 femeile si 1.70 barbatii, nu?Discutiile pe care le-ai auzit tu la ce valori se refera?

Multumesc!

Link to comment

Anul acesta a fost 1.60 la femei si 1.65 la barbati.

Eu sunt in sistem si stiam sigur ca pentru FR a fost 1.60 femei si 1.65 barbati. N-am stiu ca si la zi a fost al fel pentru ca pentru FR au motivat de ce.Am colege care au fost admise la scoala cu 1.60 deci ar fi nedrept sa nu oferi sansa de afirmare atata timp cat, cu aceasta inaltime ai fost acceptat in sistem.Mi se pare logic

Link to comment
 • Member

Salutari... daca am urmat cursurile facultatii de Alimentatie si Turism, specializarea Controlul si expertiza produselor alimentare, pot urma un program de master la Academia de Politie? Va multumesc . 

Exista si programe de master pentru civili dar il faci fix .... degeaba daca ai planuri de a accede in sistem.

Nu te poti angaja in Politia Romana pe baza acestui master.

Edited by Alex87
 • Upvote 1
Link to comment

Sper sa nu ma insel dar pentru frecventa redusa nu au mai existat deloc limite de inaltime in acest an.

Te inseli.S-a primit prin aprilie-mai  o nota prin care se spunea de 1.60 femei si 1.65 barbati, desi ordinul din februarie spunea clar nu nu mai exista acest criteriu pt FR. 

Edited by yonig
Link to comment
 • 1 month later...

Nu inteleg un lucru...Deci daca am facut 2 ani de facultate la buget si acum dau la Academie, inseamna ca va trebui sa platesc Academiei sau faculatii unde am fost banii ? Si cati bani ? Nu se plateste anul cat e normal la facultatea respectiva gen 2200 lei/an ? sau suma este propusa de Academie?

Link to comment
 • 1 month later...

La examenul de admitere la Academia de politie la FR din acest an, pana la urma, au fost introduse probele sportive sau nu? Multumesc anticipat pentru raspunsurile ce vor urma.

Link to comment
 • Member

Citește art. 45 din Regulament, phoenixdice.

 

Art. 45 Candidaţii pentru admiterea la învăţământul cu frecvenţă redusă, efectuează contravizita medicală şi susţin proba de verificare a cunoştinţelor, la Academia de Poliţie, în aceleaşi condiţii, la aceleaşi date şi potrivit aceloraşi criterii aplicate candidaţilor înscrişi la forma cu frecvenţă a programului de studii universitare de licenţă “ordine şi siguranţă publică”, fără verificarea aptitudinilor fizice.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.