Jump to content
POLITISTI.ro

Acte furate din masina. Cum trebuie procedat pentru inmatriculare?

Postare recomandată

Publicat

Salut am si eu o problema cu un ford care lam achizitionat din romania cu numere de germania totul in regula am scos trei randuri de numere rosii si cand am avut o zi libera de le munca am zis sa ma duc la rar cu masina dar descopar cu stupoare ca masina fusase calcata de hoti care au luat o borseta din torpedou cu toate actele de la firma care a adus masina in tara si cele de unde o luasem eu ulterior singurele acte pe care le mai detin sunt brifurile ce poat face in cazul asta si cat timp poate dura multumesc

Publicat

Salut am si eu o problema cu...

Ai o problema si cu limba romana! O mare problema! Enuntul tau este foarte greu de citit si de inteles.

Ai reclamat la politie furtul documentelor din autovehicul?

Mergi la sediul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din judetul tau si cei de acolo iti vor spune ce trebuie sa faci pentru a inmatricula masina. DRPCIV nu face parte din Politia Romana, ci din cadrul prefecturilor, la nivelul fiecarui judet.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.