Jump to content
POLITISTI.ro

Minoră din Hunedoara dispărută. Aţi văzut-o?


NewsBot

Recommended Posts

Polițiștii din Hunedoara caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de la locuința de domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii despre aceasta sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgenţă 112.  
 
La data de 13 noiembrie a.c., la Poliţia Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie, de 37 de ani, care a reclamat faptul că, în aceeași zi, fiica sa, Scarlat Florentina Iulia, de 14 ani, din Hunedoara, elevă în clasa a opta, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.  
 
Din cercetările efectuate de poliţişti a reieșit că minora nu a ajuns la orele de curs, iar din declaraţia mamei acesteia rezultă că minora ar fi plecat cu un prieten, din municipiul Craiova, pe care l-a cunoscut de aproximativ o săptămână, pe o reţea de socializare.     
 
Fata are 1,53 m. înălțime, 50-55 de kg., păr lung, şaten, cu şuviţe blonde, ochii căprui, ten deschis, constituție atletică și faţa ovală.
 
La data dispariției, minora era îmbrăcată cu un palton de culoare neagră, cu carouri gri şi albe, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru deschis și purta o pereche de bocanci negri.
 
Persoanele care pot oferi informaţii despre aceasta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 ori 116.000, Număr Unic European pentru Copii Dispăruţi, sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
Sursa: IPJ HUNEDOARA
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.