Jump to content
POLITISTI.ro

Rechizitoriul din dosarul "Flota"


Dan

Recommended Posts

Am evitat postarea datelor personale ale inculpatilor si invinuitilor din motive lesne de inteles. Surpriza! printre invinuiti si base, apoi liniste...si pace deplina. Am demonstrat ca ceea ce am scris in topicul Basescu despre politisti este adevarat.

Rechizitoriu.pdf

Link to comment
  • 2 months later...
  • Moderator

este un fals grosolan, uite pixelu albastru! cum poti spune ca domnu baselu a facut faptele acelea? :naughty:

copman, ai un + pentru documentare :emo-yessir:

  • Upvote 1
Link to comment

În accepţiunea creştin-ortodoxă, se spune că aşa cum ai trăit, aşa şi mori. Coincidenţă sau nu fostul procuror Oţel, cel care a întocmit şi rechizitoriul în dosarul "flota", şi l-a trimis în judecată pe actualul preşedinte al tuturor românilor, a fost găsit ieri decedat, în propria locuinţă. Deşi soţia sa locuia împreună cu el, datorită unor probabile afecţiuni, nu a anunţat decesul produs deja acum patru zile, astfel că, după starea cadaverică se instalase putrefacţia. A fost un om chitit numai pe muncă, un bun profesionist, iubit de toţi colegii, până la conducătorii auto, care vor suporta cheltuielile de înmormântare,nu rămâne după el nici un fel de mari acareturi sau averi. Din 2006, după ce s-a pensionat a avut numai insatisfacţii, a suferit chiar şi un atac cerebral, nevindecabil, probabil atârnă greu la concluziile medico-legale(nu ştiu încă rezultatul necropsiei). Ca un strigăt de durere pot să întreb şi eu: cu ce se aleg pe lumea asta cei profesionişri, oneşti, cei ce pun suflet în ceea ce fac sacrificându-şi uneori chiar viaţa în lupta cu infractorii şi infracţionalitatea?. Care este limita peste care dacă treci te doare la bască şi ai să trăieşti fericit până la adânci bătrâneţi, cu titlui de justiţiar pensionar, chiar dacă nu ai văzut infractori decât la ştiri?. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  • Upvote 1
Link to comment

Sper ca noua poutere de dupa baselu, sa il bage la puscarie si sa-i confiste toata averea facuta din vanzarea flotei! Si sa dea Dumnezeu sa nu mai iasa de acolo decat cand l-oi chema eu! Adica niciodata!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.