Jump to content
POLITISTI.ro

Cand trebuie predata legitimatia si insigna?

Postare recomandată

Publicat

as dori si eu sa stiu daca sunt in concediu de crestere al copilului, legitimatia si insigna trebuie predate sau nu?

Publicat

Din cate stiu eu numai daca iesi din tara, dar ar trebui sa intrebi la personal.

• Moderator
Publicat

Acum nu mai trebuie predata legitimatia nici cand parasesti tara, cu atat mai putin cand esti in concediu. :)

Acum vreo doi ani, cand am plecat sa-mi cumpar masina m-am interesat la MRU.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Va spun cu siguranta ca nu se mai predau legitimatia si insigna la plecarea din tara, saptamana trecuta un coleg a fost plecat in Germania si cei de la cadre nici macar nu au fost interesati de ele, au spus ca nu exista ceva legal sa poata sa opreasca legitimatia sau insigna.

Modificat de eti79ety
  • Apreciez 3
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Nu se preda legitimatia decat la pensionare. Eu ies din tara cu legitimatia in buzunar si nu am avut nicio problema. Din contra ma distreaza fetele SRI-istilor de la scanare cand disting forma insignei :) E adevarat ca daca o pierzi sau se distruge e abatere disciplinara dar asta e alta poveste ...

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.