golbialex Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 as dori si eu sa stiu daca sunt in concediu de crestere al copilului, legitimatia si insigna trebuie predate sau nu? Link to comment
0 Dan Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Din cate stiu eu numai daca iesi din tara, dar ar trebui sa intrebi la personal. Link to comment
0 Moderator Marius Posted March 28, 2011 Moderator Share Posted March 28, 2011 Acum nu mai trebuie predata legitimatia nici cand parasesti tara, cu atat mai putin cand esti in concediu. Acum vreo doi ani, cand am plecat sa-mi cumpar masina m-am interesat la MRU. 2 Link to comment
0 Membru Motoboom Posted March 28, 2011 Membru Share Posted March 28, 2011 (edited) Va spun cu siguranta ca nu se mai predau legitimatia si insigna la plecarea din tara, saptamana trecuta un coleg a fost plecat in Germania si cei de la cadre nici macar nu au fost interesati de ele, au spus ca nu exista ceva legal sa poata sa opreasca legitimatia sau insigna. Edited March 28, 2011 by eti79ety 3 Link to comment
0 Nightwolf Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Nu se preda legitimatia decat la pensionare. Eu ies din tara cu legitimatia in buzunar si nu am avut nicio problema. Din contra ma distreaza fetele SRI-istilor de la scanare cand disting forma insignei E adevarat ca daca o pierzi sau se distruge e abatere disciplinara dar asta e alta poveste ... 1 Link to comment
Question
golbialex
as dori si eu sa stiu daca sunt in concediu de crestere al copilului, legitimatia si insigna trebuie predate sau nu?
4 answers to this question
Recommended Posts