Jump to content
POLITISTI.ro

Clema Statie Motorola MTH 800

daddybest

Recommended Posts

Va salut! Sunt nou pe forum, si sunt politist local (sper ca primiti si dintre noi pe acest forum). Poate sa imi spuna cineva unde gasesc in Bucuresti, (poate chiar in sect 6) clema pentru statia Motorola MTH 800? Merci mult pentru ajutor! Pe net nu am gasit!

La asta ma refer!

Multumesc!

• Membru

nu cred ca gaesti in magazin, poti sa comanzi din afara, oricum te duce mai ieftin. cum ai reusit sa o rupi?

oricine e primit bine pe forum, dar au fost colegi de-ai tai care au iritat pe ceilalti useri... si s-ar putea sa o tragi si tu pentru ei...

• Moderator

Asa este, unii politisti locali au abordat acest forum cu o "atitudine nepotrivita", fapt ce a atras, fie critici din partea celorlalti membrii, fie unii au fost chiar interzisi. Iti urez bine ai venit, sa citesti cu atentie regulile forumului si sa fi pregatit sa accepti critici !

Cat despre clema, cu siguranta ca unul dintre cei prezenti pe forum, mai ales radioamatorii, o sa te ajute sa rezolvi problema.

Reiterez intrebarea: cum ai rupt clema ? Ca sa avem grija, pt ca folosim si noi statii Motorola.

Edited by CITADELA

Multumesc pentru primire!

Ideea este ca noua ne-a dat statiile astea de cateva saptamani, dar ni le-a dat fara clema respectiva, si vreau una, pentru ca e f utila. Deci nu e vorba ca am rupt-o..., pur si simplu nu am primit-o!

Merci de sfaturi!

Le luam acasa. Fiecare are statia lui luata pe semnatura. Ni le-a dat impreuna cu incarcator si o husa, care e ok , ca se poate pune la centura, dar e urata si nepractica(parerea mea).

Husa asta de la viper este sigura? Nu e un risc mare sa cada statia? Din poza nu prea imi dau seama cum vine, ca trebuie sa aiba o siguranta, ceva sa nu cada.

Da, avem statii digitale, dar nu toti... inca nu le-a schimbat la toti, dar majoritatatea... cel putin OP si rutiera.

Legat de eBay, nu stiu de ce am o retinere, ca nu l-am mai folosit pana acuma...

Merci oricum pentru ajutor!

Tot respectul!

• Membru

toate produsele de la viper sunt de calitate. te duci acolo si o probezi.

cere si accesoriile cu care a venit statia, pentru ca sigur exista

Stai ca nu pricep.....RUTIERA la Politia Comunitara???? Da, avem statii digitale, dar nu toti... inca nu le-a schimbat la toti, dar majoritatatea... cel putin OP si rutiera.

Edited by cristm

Da. Exact. S-a facut un curs in cadrul MAI, si s-a infiintat serviciul Rutiera in cadrul Politiei Locale. Baietii sunt la Ridicari Auto, Dirijari, si in patrula mixta si la radare si alte deastea(cum le-o mai zice...). Si cei care fac parte din serviciul asta au facut un curs org in cadrul MAI.

• Membru

lasati omul in pace.

Daca trebuie sa explice cineva ce le face la radare nu el trebuie sa explice, ci altii...

• Upvote 1
  • Moderator

Este deja deschis un topic relationat cu activitatea "politie locale" si acolo se pot dezbate competentele acestor structuri.

Intrebarea a fost una normala si raspunsurile au fost pe masura, pana la un moment, apoi au "derapat" de la subiect.

Nu stiu care dintre politistul local sau politistul de la BPR "pazeste" radarul, pentru ca eu nu sunt la rutiera si nu pot sa dau mai multe detalii...

In primul rand nu mai este BPR, ci este BR.

In al doilea rand, radarul nu are nicio legatura cu clemele MTH800.

In al treilea rand nu ma intereseaza nici cursurile facute in cadrul MAI pt ca suntem offtopic ...

• Downvote 3

Sincer,nu inteleg ce legatura are clema de prindere pe centura de la statia de emisie receptie , cu discutia in contradictoriu care o sustineti . Trebuie sa reveniti neaparat la subiect pentru ajutarea celor ce solicita sprijin sau sa renuntati definitiv la acest cadru care nu este relational . Parerea mea . :P Topicul se refera la modul cum cineva poate sa-si cumpere de undeva o clema .

:emo-yessir: Eu nu inteleg ce legatura are clema cu pazitul radarelor , cu politia locala sau cu alte aiureli . Daca personajul solicitant este din alta breasla si incalca regula de baza de a respecta relatia , profesionalismul dovedit din discutie al ce lor ce apar pe forum si genul topicurilor rezultate ca urmare a initiativelor de a discuta ceva interesant , este o alta chestiune de care trebuie sa se ocupe cei ce supravegheaza starea de bine si spiritul constructiv al acestui forum . :emo-yessir:

Edited by Daniel
  • Upvote 1
  • 1 year later...

intrebare

va rog ma poate ajuta careva sa gasesc

Handsfree Motorola MTH 800 casca microfon tip M.A.I.

am facut ce am facut si am calcat pe ea am facut-o varza.

astept raspuns pe adresa athd@easynet.ro

MULTAM ANTICIPAT

• 3 weeks later...

Stai ca nu pricep Politia Locala foloseste statii digitale???? si noi la TM inca folosim vechile statii obosite si vai siamar de ele :doh:

Eu unul nu m-as bucura asa mult de digitale, par mult mai utile dar analogicele sunt mai reliable. Dar dea trebuit sa se modenizeze si politia romana si a facut-o pe principiul tichiei de margaritar. Si cat de curand o sa se sparga si buba TETRA in legatura cu radiatiile. Prin UK deja au inceput oamenii sa se planga, au aparut studii si desi la inceput credeam ca sunt mai putin nocive decat un telefon mobil, incep sa imi schimb parerea. http://www.etudesetvie.be/109-how-exposure-to-gsm-tetra-base-station-radiation-can-adversely-affect-humans.html

pentru a nu mai face telefonul fara fir si pentru ca mi se pare normal sa stie toata lumea fara a se considera ca e reclama, pentru toate accesoriile de TETRA mergeti aici:

Adresa: str. Traian, nr.185 A, Et.3 ap 4M, sector 2, Bucuresti

Telefon: (+4) 021 2527681

Mobil: 0722 661266

Toata Stima... :):beer: