alin2770 Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 cum toti avem nevoie de ceva pregatire fizica ma gandeam ca sunt destui care merg la o sala de forta. ceva recomandari pentru craiova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 (edited) La I.P.J. arad s-au amenajat sali de sport atat la unitate cat si la unele subunitati mai mari. Banii au venit de la clubul sportiv al politistilor aradeni, ''arpolis'', acestia platind o cotizatie lunara de 3 (trei) lei pe luna. Un lucru foarte bun! Edited March 19, 2011 by Robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin2770 Posted March 20, 2011 Author Share Posted March 20, 2011 chiar f. bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
eu de fapt Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 ce este de facut in cazul colegilor care lucreaza la sate/comune? io de exemplu lucrez in jud. Bt si imi pare rau ca n-am sala de antrenament, de 7 ani jumate trag de fiare, iar aici mi-am adus de acasa barile si discurile sa ma mentin cat de cat; cei ca mine ce sa facem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts